Eyüp Akbal kimdir?

İçindekiler:

  1. Eyüp Akbal kimdir?
  2. Faizsiz ev alma sistemi nedir?
  3. FuzulEv ne iş yapar?
  4. Faizsiz ev sistemi nasıl çalışır?
  5. Eyüp Akbal nerelidir?

Eyüp Akbal kimdir?

Halen, Fuzul Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı olarak görev yapan Eyüp Akbal, 2014 yılından bu yana FuzulEv Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı görevini sürdürmektedir. ... Fuzul Yapı, Fuzulev, Olimpa Avm, Akva Sigorta, Nevita olarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır.

Faizsiz ev alma sistemi nedir?

Sistem; faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlar. Sistemin özünde imece ve yardımlaşma vardır. Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemidir. ... Bu sistemde Faiz ödemeden ilk aylarda ev alma şansı vardır.

FuzulEv ne iş yapar?

Fuzulev, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. Temelinde yardımlaşma olan sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlıyor.

Faizsiz ev sistemi nasıl çalışır?

Sistemin temel özelliği, finansman kullandırmadan önce belli bir miktar tasarruf ettirmesi... Müşteriler arasında çekiliş yapma gibi yöntemlerle, belirlenen vadeye kadar, müşterinin birikim yapması karşılığında konut veya taşıt alabilmeleri için finansman kullandırılıyor.

Eyüp Akbal nerelidir?

Fuzul Grup'u FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal'ın anlatımıyla öğreniyor ve Akbal'ı yakından tanıyoruz. Ev hanımı anne ile tüccar babanın 7 çocuğundan biri olan Eyüp Akbal, 1966 Konya Kulu doğumlu.