AÖF vize final nasıl hesaplanır?

İçindekiler:

  1. AÖF vize final nasıl hesaplanır?
  2. Aöf geçme notu nasıl hesaplanır 2021?
  3. AÖF sınavları kaç puan üzerinden hesaplanır?
  4. ATA AÖF cc kaç puan?

AÖF vize final nasıl hesaplanır?

Açıköğretim Sisteminde yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun 0'u, dönem sonu sınav notunun p'i alınarak Başarı Notu hesaplanır. Örneğin, bir dersin ara sınavından 70 ve dönem sonu sınavından 80 aldığınızı varsayalım. Bu durumda, ara sınavdan 21 puan ve dönem sonu sınavından 56 puan almış olacaksınız.

Aöf geçme notu nasıl hesaplanır 2021?

AÖF DERS GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR? belirli yüzdesi alınır. Vize sınavlarının yüzde 30'u ve final sınavlarının yüzde 70'i alınarak hesaplama yapılır. Toplam: 74'tür.

AÖF sınavları kaç puan üzerinden hesaplanır?

6- Yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun 0'u, dönem sonu sınav notunun p'i alınarak “Başarı Notu” hesaplanır. Ödev uygulaması olan derslerde yapılan sınavlar sonucunda alınan notların “Başarı Notu”na katkısı; ara sınav notunun 0'u, ödev notunun 'si, dönem sonu sınav notunun P'sidir.

ATA AÖF cc kaç puan?

Her ders için sınava giren öğrencilerin aldıkları puanların hesaplanması ile bir harf notu belirlenir! Sistem vize/final ve bütünleme ile hesapladığı bir dersten 30-35 arası alanlara CC, 36-45 arasında alanlara CB, 45-65 arasında alanlara BB……………. 75-100 arasında olanlara AA tanımlayabilir.