Rüyada tavuk kümesine girmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada tavuk kümesine girmek ne anlama gelir?
  2. Kümeste tavuk görmek ne demek?
  3. Rüyada kümes hayvanlarını görmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada civciv toplamak ne anlama gelir?
  5. Rüyada horoz tavuk görmek ne demek?
  6. Rüyada civciv sürüsü görmek ne anlama gelir?
  7. Rüyada civciv yumurta görmek ne anlama gelir?
  8. Rüyada civciv beslemek ne anlama gelir?
  9. Rüyada canlı beyaz tavuk görmek ne anlama gelir?

Rüyada tavuk kümesine girmek ne anlama gelir?

Rüyada tavuk, horoz, hindi ve ördekleri evde beslemek için yapılan kümes görmek, rüya sahibinin berekete ve sevince erişeceğine yorulmaktadır. ... Erkek, kadın fark etmez, rüyada kümese girmek rüyayı gören için çok büyük bir şekilde iş kapılarının açılacağına işarettir.

Kümeste tavuk görmek ne demek?

Kümes dolusu tavuk kadınlar için ve evliler için büyük bolluk, zenginliktir. Kuluçkaya yatmış tavuk, evli kadınlar için çocuk anlamına gelir. Bekâr kimse için ise evlilik veya ev almak anlamına gelir. Kümesin için dolu tavuklar, berekete, eve, sevinç ve feraha delalet eder.

Rüyada kümes hayvanlarını görmek ne anlama gelir?

Rüyada kümes hayvanı görmek, kişinin, çok zorluk, yokluk ve sıkıntı çekse bile çalışkanlığı sayesinde istediği kariyere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada civciv toplamak ne anlama gelir?

Rüyada civciv topladığını görmek, evliler için hayırlı evlat sahibi olmaya, rüyayı gören kimselerin bekar olması halinde erken yaşta yuva kurup çocuk sahibi olunacağına işaret eder. Bu rüya genel anlamda evlat olarak tabir edilir.

Rüyada horoz tavuk görmek ne demek?

Rüya yorumcularına göre rüyada tavuk ve horoz görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan kendini mutlu ve huzur dolu hissedeceğine yorumlanır. Rüyada tavuk ve horoz görmek, hanenin bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet eder. Kazancının büyük bir kısmıyla hayırlı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada civciv sürüsü görmek ne anlama gelir?

Rüyada civciv sürüsü görmek, genellikle hayırlı bir rüya olarak görülen civciv rüyaların biri olan bu rüyada kişinin kısmetinde yaşanacak bir artış olarak yorumlanır. Rüyada civciv sürüsü gören kişi küçük küçük ama onu mutlu edecek miktarlarda maddi kazanımlar elde edecek şeklinde tabir edilir.

Rüyada civciv yumurta görmek ne anlama gelir?

Rüyada yumurtadan civciv çıktığı görülürse yaşamınıza renk katacak değişimlere hazırlanıyorsunuz demektir. Kümeste veya bahçede görülürse berekete ve kısmete işarettir. Rüyada yumurtadan civciv çıkması kısmettir. Bolluğa işaret eder.

Rüyada civciv beslemek ne anlama gelir?

Rüyada civciv beslemek; her konu hakkında azimli olmaya işaret eder. İşinde iyi bir yere gelecek olan rüya sahibinin rızkı her zaman artacaktır. Maddi konuda çok önemli kazançları kazanacak olan kişi, hayatı boyunca maddi sıkıntı yaşamayacaktır.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek ne anlama gelir?

Beyaz tavuk çoğu zaman bir evliliği de simgelemektedir. Bu nedenle rüyanın genel yorumu ise evlilik ile haneye dahil olan hayırlı kısmetli ve geleceği parlak bir kadına delalet eder. Rüyada canlı beyaz bir tavuk görmek, yeni başlayan kısmetli işlere yorumlanır.