TOBB Başkanı kimdir?

İçindekiler:

  1. TOBB Başkanı kimdir?
  2. TOBB ne demek?
  3. Türkiye'de kaç tane oda var?
  4. Mustafa saraçöz kimdir?
  5. Meslek odaları nelerdir?
  6. Mustafa saraçöz nereli?
  7. TOBB Genel Sekreteri kimdir?
  8. TOBB özel mi devlet mi?
  9. Türkiye Odalar Birliği nerede?
  10. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği görevi nedir?

TOBB Başkanı kimdir?

Aslen Kayserili olan M. Rifat Hisarcıklıoğlu, liseyi Ankara TED Koleji'nde bitirdikten sonra, lisans öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır.

TOBB ne demek?

TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği.

Türkiye'de kaç tane oda var?

Ülkemizde 181 ticaret ve sanayi odası, 57 ticaret odası, 12 sanayi odası, 2 deniz ticaret odası olmak üzere toplam 252 oda ile 113 ticaret borsası bulunmaktadır. Toplam 365 oda ve borsanın üst birliği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olup, kısa adı TOBB'dur.

Mustafa saraçöz kimdir?

1993 yılında Etibank Bankacılık Anonim Şirketi'ne Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. ... Bu görevleri sırasında Ankara Sigorta Türk Anonim Şirketi'nde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmıştır. 2000 Yılında T.Emlak Bankası Anonim Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Meslek odaları nelerdir?

Meslek odaları, üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki anlamda yapılan işlerini kolaylaştırmak, mesleğin çıkarlarını korumak, meslektaşların birbirleri ile iletişim kurmasını ve dayanışmasını sağlamak amacıyla kurulan kuruluşlardır.

Mustafa saraçöz nereli?

1954 yılında Beyşehir'de doğan Mustafa Saraçöz ilk, orta ve lise öğrenimini Beyşehir'de yaptı. İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nde lisans, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde lisansüstü öğrenimini tamamladı.

TOBB Genel Sekreteri kimdir?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Mustafa Saraçöz, 17 Ekim'de TOBB Genel Sekreterliği görevine atandı.

TOBB özel mi devlet mi?

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin bir iştiraki olan Türkiye Odalar ve Borsalar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2003 yılında Ankara'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Türkiye Odalar Birliği nerede?

İletişim
Adres: Dumlupınar Bulvarı No:252 (Eskişehir Yolu 9. Km.) 06530 /ANKARA
Faks: + 40 90 - 91 - 92 - 93
E-posta: [email protected]
Kişisel web sitesi: http://www.rifathisarciklioglu.com.tr
Sosyal ağlar:
1 satır daha

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği görevi nedir?

Odalar ve borsalar arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak, ticaret ve sanayinin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, üyelerinin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, üyelerin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere meslek disiplinini ve ahlakı korumaktır.