Türkiye'nin en iyi Türk futbolcusu kimdir?

İçindekiler:

  1. Türkiye'nin en iyi Türk futbolcusu kimdir?
  2. En iyi futbolcu kim 2021?
  3. En pahalı Türk futbolcu kim?
  4. Dunyanin en iyi oyuncusu kim?
  5. Dünyanın en pahalı oyuncusu kimdir?
  6. Gelmiş geçmiş en pahalı futbolcu kimdir?
  7. Dünyanın en iyi orta saha oyuncusu kim?

Türkiye'nin en iyi Türk futbolcusu kimdir?

Editörün Seçtikleri
#OyuncuReyting
1Çağlar Söyüncü80
2Hakan Çalhanoğlu79
3Burak Yılmaz78
4Cengiz Ünder78
21 satır daha

En iyi futbolcu kim 2021?

1. Cristiano Ronaldo. işte en iyi futbolcu 2021'de. Juventus ve Portekiz kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo en ateşli futbolcu.

En pahalı Türk futbolcu kim?

Avrupa futbolunda yer alan Türk futbolcular içinde bonservis bedeli en yüksek olan oyuncu, Werder Bremen'de forma giyen Mesut Özil. Alman Futbol Milli Takımı'nda da forma giyen Mesut'un değeri 13 milyon Euro'yu buluyor.

Dunyanin en iyi oyuncusu kim?

Juventus'un Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Globe Soccer Awards'da, '21. Yüzyılın (2001-2020) en iyi oyuncusu' seçildi.

Dünyanın en pahalı oyuncusu kimdir?

Bu transferin resmiyet kazanması ile Lukaku Neymar'ın rekorunu kırdı. Lukaku, toplamda en fazla bonservis harcanan oyuncu rekoruna 327,56 milyon Euro bedelle ulaştı. Neymar ise PSG transferi ile tek sefer bonservis rekoru kırıp (222 milyon Euro) tarihe geçmişti.

Gelmiş geçmiş en pahalı futbolcu kimdir?

Listede en pahalı transfer rekorunu kıran 9 futbolcu vardır: Neymar, Paul Pogba, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Kaká, Zinedine Zidane, Luís Figo, Hernán Crespo ve Christian Vieri. Bu futbolcular transfer oldukları dönemde gelmiş geçmiş en pahalı futbolcular olmuştur.

Dünyanın en iyi orta saha oyuncusu kim?

1. Kevin De Bruyne, Manchester City, 91. Listenin en başında Profesyonel Futbolcular Birliği'nin yılı oyuncusu seçtiği Kevin De Bruyne var. KDB oyundaki en iyi pasör ve aynı zamanda en iyi orta saha oyuncusu.