Cumartesi günü kargo teslimatı yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Cumartesi günü kargo teslimatı yapılır mı?
  2. Cumartesi kargolar çalışıyor mu?
  3. Yurtiçi Kargo hafta sonu Kargo alınır mı?
  4. Yurt içi kargo şubeleri kaça kadar açık?
  5. Kargolar hangi gün açık?
  6. Aras Kargo dağıtımı saat kaça kadar?

Cumartesi günü kargo teslimatı yapılır mı?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Cumartesi kargolar çalışıyor mu?

Kargo alımları ve dağıtımları 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam ediyor. MNG, ARAS KARGO, SÜRAT KARGO, PTT KARGO BUGÜN AÇIK MI? MNG, ARAS, Sürat, Yurtiçi kargo, PTT kargo ve diğer pek çok kargo firması 31 Temmuz Cumartesi saat 18:00'e kadar hizmet vermeye devam ediyorlar.

Yurtiçi Kargo hafta sonu Kargo alınır mı?

YURTİÇİ KARGO ŞUBELERİNE KAÇA KADAR KARGO TESLİMİ YAPILIR? Gönderilerinizi hafta içi 18.00'e ve cumartesi günleri 17.00'ye kadar Türkiye genelindeki 800'den fazla birimimizden size en yakın olanına teslim edebilirsiniz.

Yurt içi kargo şubeleri kaça kadar açık?

Yurtiçi Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo müşteri hizmetlerine ulaşılmak istendiğinde ise 444 99 99 numaralı telefondan ulaşılarak bilgi alınabiliyor.

Kargolar hangi gün açık?

Türkiye'nin en çok kullanılan kargo şirketlerinden biri olan Yurtiçi Kargo hafta içi günlerde sabah 09.00 ile akşam 18.00 arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu Çalışma saatleri cumartesi günü yarım mesai olan Yurtiçi Kargo 16.00'da kapanır. Pazar günleri ise tamamen kapalı olmaktadır.

Aras Kargo dağıtımı saat kaça kadar?

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.