EBA giriş nasıl yapılır öğretmen?

İçindekiler:

  1. EBA giriş nasıl yapılır öğretmen?
  2. EBA şifresi nasıl olabilir?
  3. EBA canli ders girişi nasil yapılır?
  4. EBA nasıl giriş yapılır?

EBA giriş nasıl yapılır öğretmen?

EBA ÖĞRETMEN GİRİŞİ NASIL YAPILIR? “EBA Giriş” ekranından MEBBİS ya da e-Devlet bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Yurt dışında görev yapan bir öğretmenseniz, MEBBİS kaydınız varsa MEBBİS bilgilerinizle ya da e-Devlet bilgilerinizle EBA'ya giriş yapabilirsiniz.

EBA şifresi nasıl olabilir?

Bunun için:“EBA Hesabı Oluştur” butonuna tıkla. e-Okul bilgilerini girip “Giriş” butonuna bas. EBA hesabın için yeni şifreni belirle. Kendinin ya da velinin e-posta adresini ve cep telefonu numarasını gir ve “Şifre Oluştur” butonuna tıkla.

EBA canli ders girişi nasil yapılır?

EBA'da canlı ders yapabilmek için öncelikle kamera ve mikrofon gereklidir. Kameranız ve mikrofonunuz açık bir şekilde EBA.gov.tr'den giriş yapılması gerekir. Giriş yaptıktan sonra canlı derse katıl seçeneğine tıklayarak canlı derse katılmak mümkündür.

EBA nasıl giriş yapılır?

EBA giriş ekranında T.C. kimlik numaranı ve velinden ya da öğretmeninden edindiğin tek kullanımlık şifreyi gir. - Güvenlik kodunu gir ve "Gönder" butonuna tıkla. - 'Veli Bilgileriyle Aktivasyon', 'e-Postayla Aktivasyon' ya da 'Cep Telefonuyla Aktivasyon' yöntemlerinden birini seç, istenen bilgileri gir.