Korku Evi kişi başı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Korku Evi kişi başı kaç TL?
  2. Kadıköy korku evi kaç yaş üstü?
  3. Korku Evi nasıl bir şeydir?
  4. Taksim korku evi kaç kişilik?
  5. Korku evine kimler giremez?
  6. Kızılay korku evi kaç TL?
  7. Korku Evi kaç yaş üstü?
  8. Korku Evi tehlikeli mi?
  9. Samsun korku evi kaç TL?
  10. Izmir korku evi kaç yaş üstü?
  11. Ankara Korku Evi kaç TL?
  12. Gaziantep korku evi kaç TL?
  13. Korku Evi yaş sınırı var mı?
  14. Korku Evi yaş sınırı kaç?
  15. Korku evine kimler girebilir?
  16. Korku evine 18 yaş altı girebilir mi?
  17. Paintball oyunu kaç yaş sınırı?

Korku Evi kişi başı kaç TL?

Doğum günü ya da evlilik teklifi gibi bir planınız varsa korku evine özel etkinlik rezervasyonu yaparak bu anlamlı günleri bambaşka bir boyuta taşıyabilirsiniz. Ankara korku fiyat kişi sayısı arttıkça düşen bir seyirde ilerliyor. 2 KişiKişi Başı 60 TL, 3-4 KişiKişi Başı 50 TL, 5-10 KişiKişi Başı 40 TL ödüyor.

Kadıköy korku evi kaç yaş üstü?

OYUN KURALLARINA UYMANIZ KORKU EVİ OYUN GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİDİR. Oyunumuza katılan tüm misafirlerimiz kuralları kabul etmiş sayılır. Oyun güvenliği için arkadaşlarınıza zarar verecek hareketlerden kaçınmalısınız. 16 yaşından küçükler korku evine bir yetişkin eşliğinde girebilir.

Korku Evi nasıl bir şeydir?

Tamamen korku ve gerilim havası hakim olan korku evi; kuracağınız ekiple birlikte gerçek bir mekanda korku ve heyecan dolu dakikalar geçirmenizi sağlayan bir aktivitedir. Oyuna başladığınızda ekibinizle birlikte kapatıldığınız evden çıkmaya çalışırsınız.

Taksim korku evi kaç kişilik?

Siz bu evlerin 2-9 kişilik gruplar halinde başrol oyuncuları olursunuz. Oyun evlerinin büyüklüğüne göre bitirmeniz gereken etaplar vardır. Her etapta bulmanız gereken ip uçları ve çözmeniz gereken şifreler yer alır. Korku temalı evden kaçış oyunlarında aksiyon,eğlence, gerilim ve korku yer alır.

Korku evine kimler giremez?

Oyun güvenliği için arkadaşlarınıza zarar verecek hareketlerden kaçınmalısınız. 13 yaşından küçükler korku evine bir yetişkin eşliğinde girebilir. Korku evine silah, bıçak vb kesici veya ölümcül tehlikesi olabilecek herhangi bir araç-gereçle girmek kesinlikle yasaktır.

Kızılay korku evi kaç TL?

Kişi başı fiyatlar, 2 kişi gidilirse 60 TL, 3-4 kişi gidilirse 50 TL, 5-10 Kişi – Kişi Başı 40 TL… Ancak gitmeden önce rezervasyon yapmanız şart. Korku Evi Oyunu haricinde evlilik teklifi ya da doğum günü kutlaması için de özel etkinlikler düzenlemeniz mümkün.

Korku Evi kaç yaş üstü?

FSM Korku Evi'ne katılabilmek için en az 12 yaşında olmak gereklidir. Daha küçük katılımcılar aileleri ile birlikte oyuna katılabilirler.

Korku Evi tehlikeli mi?

Maliye Bakanlığı, korku evleri ve benzeri yerleri 2016'da mercek altına almış, ancak savcılık açık bir hüküm olmadığı gerekçesiyle bu işletmelerin 'Kabahatler Kanunu'na göre ele alınabileceği kararını vermişti. Sokak aralarında sayıları artan korku evleri, ciddi sağlık riskleri taşıyor.

Samsun korku evi kaç TL?

Adrenalin, heyecan ve korku tutkunu bir çok kişi 'Kızıltamu korku evine' giderek bu heyecanı yaşadı. 1 saat süren korku dolu deneyim için ise 3 kişilik grup için 80, 4 kişi için 100, 5 kişi için ise 120 TL ödeme yapılıyor.

Izmir korku evi kaç yaş üstü?

0507 556 56 77 numaradan rezervasyon yaptırabileceğiniz Mahşer Korku Evi'nde kurallara göre 16 yaş altındaki bireyler oynayamaz.

Ankara Korku Evi kaç TL?

Eğlence anlayışınızı tamamen değiştirecek olan Korku Evi Ankara Bahçelievler fiyat konusunda da çok uygun seçeneklere sahip. Kişi başı fiyatlar, 2 kişi gidilirse 60 TL, 3-4 kişi gidilirse 50 TL, 5-10 Kişi – Kişi Başı 40 TL… Ancak gitmeden önce rezervasyon yapmanız şart.

Gaziantep korku evi kaç TL?

En az 2 en fazla 10 kişilik grubunla bir saat içinde şifreleri çözerek delilerle dolu bu hastaneden kaçman gerek! NOT: Saat 00.00 ve sonrası kişi başı 45 TL'dir.

Korku Evi yaş sınırı var mı?

FSM Korku Evi'ne katılabilmek için en az 12 yaşında olmak gereklidir. Daha küçük katılımcılar aileleri ile birlikte oyuna katılabilirler.

Korku Evi yaş sınırı kaç?

FSM Korku Evi'ne katılabilmek için en az 12 yaşında olmak gereklidir. Daha küçük katılımcılar aileleri ile birlikte oyuna katılabilirler.

Korku evine kimler girebilir?

OYUN KURALLARINA UYMANIZ KORKU EVİ OYUN GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİDİR.
  • Oyunumuza katılan tüm misafirlerimiz kuralları kabul etmiş sayılır.
  • Oyun güvenliği için arkadaşlarınıza zarar verecek hareketlerden kaçınmalısınız.
  • 13 yaşından küçükler korku evine bir yetişkin eşliğinde girebilir.
Daha fazla öğe...

Korku evine 18 yaş altı girebilir mi?

FSM Korku Evi'ne katılabilmek için en az 12 yaşında olmak gereklidir. Daha küçük katılımcılar aileleri ile birlikte oyuna katılabilirler.

Paintball oyunu kaç yaş sınırı?

12 yaşında olanlar veya 12 yaşın üstünde olanlar paintball sahalarında boy gösterebilirler. Bir üst yaş sınırı ise yoktur. Alt sınır ise 10 yaştır. 10-12 arasında olan kardeşlerimiz bir büyüğüyle paintball oyunu oynayabilir.