Selçuk Üni online mi?

İçindekiler:

  1. Selçuk Üni online mi?
  2. Selçuk Üniversitesi ilçede mi?
  3. Selçuk Üniversitesi Konya merkezde mi?
  4. Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim sistemine nasıl girilir?
  5. Uzaktan eğitim Online Sınav nasıl oluyor?
  6. Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?
  7. Selçuk Üniversitesi kaç fakülte var?
  8. Selçuk Üniversitesi hibrit mi?
  9. Konya Otogar Selçuk Üniversitesi arası kaç km?
  10. Konya Otogar Selçuk Üniversitesi nasıl gidilir?

Selçuk Üni online mi?

Dr. Eken, “2020-2021 güz yarıyılında tamamen uzaktan eğitime geçilmiş olup dersin senkron veya asenkron işlenmesi, dersi veren öğretim elemanlarının isteğine bırakılmıştı. ... Bu bilgiler doğrultusunda Selçuk Üniversitesinde hem uzaktan eğitim hem de hibrit eğitim yaklaşımı planlanıyor.

Selçuk Üniversitesi ilçede mi?

Selçuk Üniversitesi, Konya ve ilçelerinde 1975 yılında resmi olarak kurulmuş ve ilk öğrencilerini kabul etmiştir. ... İşte, Konya şehirlerinde üniversite öğrencilerinin eğitimine olanak sağlayan Selçuk Üniversitesi hakkında bazı bilgiler.

Selçuk Üniversitesi Konya merkezde mi?

Yüksekokulumuz, Konya şehir merkezine 50 km ve Üniversitemizin Alaaddin Keykubat Kampusu'ne 30 Km. uzaklıktadır. Okulumuza İstanbul yolu ve Ankara Yolu üzerinden Sarayönü yol ayrımlarından kolaylıkla ulaşılmakta olup Sarayönün'de bulunana Tren garı vasıtasıyla tren ile de kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.

Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim sistemine nasıl girilir?

Sisteme giriş için öğrenci işlerinizin verdiği https://obis.selcuk.edu.tr/ adresindeki öğrenci otomasyonuna giriş için kullandığınız şifreyi kullanarak uzaktan eğitim sistemine giriş yapabileceksiniz.

Uzaktan eğitim Online Sınav nasıl oluyor?

Derslere ait örnek soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.

Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

Sisteme giriş için öğrenci işlerinizin verdiği https://obis.selcuk.edu.tr/ adresindeki öğrenci otomasyonuna giriş için kullandığınız şifreyi kullanarak uzaktan eğitim sistemine giriş yapabileceksiniz.

Selçuk Üniversitesi kaç fakülte var?

Bugün bünyesinde 23 fakülte, 7 enstitü, 5 yüksekokul, 1 konservatuvar, 22 meslek yüksekokulu, 54 araştırma ve uygulama merkezi bulunan Selçuk Üniversitesi, altmış sekiz bini aşkın öğrencisi ile Türkiye'nin en büyük eğitim kurumları arasında yer almaktadır.

Selçuk Üniversitesi hibrit mi?

Kurumsal İletişim Koord. Selçuk Üniversitesinde hibrit eğitim modeline geçen ilk birim Tıp Fakültesi oldu. ... 22 Şubat'tan itibaren de 1., 2. ve 3. sınıflar hibrit eğitim modeline dâhil edilerek dersler hem senkron hem de yüz yüze işlenmeye başlandı.

Konya Otogar Selçuk Üniversitesi arası kaç km?

Otogar: Kampüs-Otogar arası yaklaşık 10 km dir. Otogardan kampüse dolmuş veya tramvayla ulaşım sağlanabilmektedir. Tren Garı: Kampüs Tren garı arası yaklaşık 20 km dir.

Konya Otogar Selçuk Üniversitesi nasıl gidilir?

Otogar'dan Alaaddin-Üniversite tramvay hattını kullanarak Selçuk Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak Otogar'dan çıktıktan sonra İstanbul yolu üzerinden Kampüs dolmuşlarına binerek Selçuk Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.