UMCA damla kaç yaş kullanabilir?

İçindekiler:

  1. UMCA damla kaç yaş kullanabilir?
  2. UMCA balgam söktürür mü?
  3. Peditus ne şurubu?
  4. Umca yı kimler kullanamaz?
  5. UMCA ne sıklıkta kullanılır?
  6. Iburamin Zero şurup nedir ne işe yarar?
  7. Pelumm damla nasıl kullanılır?
  8. UMCA hap günde kaç kere kullanılır?

UMCA damla kaç yaş kullanabilir?

Umca 1 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinlerde bağışıklık sistemine destek olmak ve vücudun direncini artırmak için kullanılan bitkisel bir takviyedir. İçeriğinde bulunan pelargonium sidoides (Afrika sardunyası) kökü sıvı ekstresi özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı etkili olduğu bilinmektedir.

UMCA balgam söktürür mü?

ayrıca stafilokok ve streptokoklar üzerine de antibakteriyel etkilidir.bunun dışında, organizmanın bağişıklık sistemini güçlendirdiği ve balgam söktürücü etkiye sahip olduğu da kanıtlanmıştır. umca uygulaması ile öksürük, ateş, boğaz ağrısı, halsizlik-yorgunluk gibi yakınmalarda hızlı bir iyileşme sağlanabilmektedir.

Peditus ne şurubu?

etkili nazal dekonjestan (burun tıkanıklığını gideren) grubundan bir etken madde olan fenilefrin hidroklorür içerir. PEDİTUS, her bir ölçekte ( mg parasetamol, 50 mg guaifenesin, 6,25 mg prilamin maleat, 5 mg fenilefrin HCl içeren şurup halinde kullanılan bir ilaçtır.

Umca yı kimler kullanamaz?

Umca 1 yaşın altındaki bebeklerde önerilmemektedir. Gebeler veya emziren anneler tarafından kullanımı önerilmemektedir. Bu tıbbi ürün her dozunda 200 mg potasyum sorbat ihtiva eder. Bu durum, böbrek fonksiyonlarında azalma olan hastalar ya da kontrollü potasyum diyetinde olan hastalar için göz önünde bulundurulmalıdır.

UMCA ne sıklıkta kullanılır?

- Yetişkinler ve 12 yaş üstü ergenlerde, günde üç defa (sabah, öğle, akşam) 7.5 ml şurup, - 6 ilâ 12 yaşlarındaki çocuklarda, günde üç defa (sabah, öğle, akşam) 5 ml şurup, - 1 ilâ 5 yaşlarındaki çocuklar, günde üç defa (sabah, öğle, akşam) 2.5 ml şurup şeklinde kullanılır.

Iburamin Zero şurup nedir ne işe yarar?

klorfeniramin maleat içeren süspansiyondur. Soğuk algınlığı, grip ve viral üst solunum yolu enfeksiyonlarının varlığında ateş düşürücü olarak kullanılır. KV hastalık risk faktörlerini taşıyan hastalarda risk daha yüksek olabilir. - İBURAMİN ZERO koroner arter by-pass cerrahisi öncesi ağrı tedavisinde kontrendikedir.

Pelumm damla nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ: Doktor tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde; 12 yaş üzeri; günde 3 kez 30 damla, 6-12 yaş; günde 3 kez 20 damla, 1-5 yaş; günde 3 kez 10 damla, SAKLAMA KOŞULLARI: 25°C'nin altında oda sıcaklığında saklanır.

UMCA hap günde kaç kere kullanılır?

GÜNLÜK KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU: - Yetişkinler ve 12 yaş üstü ergenlerde, günde üç defa (sabah, öğle, akşam) 7.5 ml şurup, - 6 ilâ 12 yaşlarındaki çocuklarda, günde üç defa (sabah, öğle, akşam) 5 ml şurup, - 1 ilâ 5 yaşlarındaki çocuklar, günde üç defa (sabah, öğle, akşam) 2.5 ml şurup şeklinde kullanılır.