BTT BitTorrent Coin nedir?

İçindekiler:

  1. BTT BitTorrent Coin nedir?
  2. BitTorrent nasıl alınır?
  3. BTT Hangi altyapıyı kullanıyor?
  4. BitTorrent nasıl yatırım yapılır?
  5. BTT projesi ne?
  6. BTT hedef nedir?

BTT BitTorrent Coin nedir?

BİTTORRENT (BTT) COİN NEDİR? BitTorent, son yıllarda gittikçe daha fazla merkeziyetsizleşen, popüler bir eşler arası (P2P) dosya paylaşım ve Torrent platformudur. ... Satın alınışından beri BitTorrent, Şubat 2019'da piyasaya sürülen özel bir yerel kripto para tokeni olan BTT ile birlikte çeşitli araçlar ekledi.

BitTorrent nasıl alınır?

BitTorrent Token satın almak için, önde gelen merkezi kripto para borsaları kullanılabiliyor. İşlem hacmi bakımından Binance, Huobi ve KuCoin gibi kripto para borsaları ön plana çıkıyor. Türkiye'den Paribu, Thodex ve Bitci gibi kripto para alım satım platformları üzerinden BTT/TRY işlemleri yapılabiliyor.

BTT Hangi altyapıyı kullanıyor?

TRC-10 altyapısı ile çalışan BTT, BitTorrent prokolündeki dosya paylaşımı gibi işlemlerin daha etkin olmasına yardımcı olur. Asıl amaç ise mevcut BitTorrent protokolünü geliştirmek ve kullanımını genişletmektir.

BitTorrent nasıl yatırım yapılır?

BitTorrent Satın Al BitTorrent'e, yatırım yapmak isteyen kişilerin kripto para birimi borsalarını kullanarak işlem yapmaları gerekmektedir. Ancak alım ve satım işlemi yapacakları bu sanal para borsa platformunu seçerken, ilerde herhangi bir sorun yaşamamak için saygın ve güvenilir platformlarda işlem yapılmalıdır.

BTT projesi ne?

BTT, TRON'un kendi blockchain ağı üzerinde TRC-10 standardını kullanarak piyasaya sürüldü.Resmi açıklamaya göre BitTorrent, güncel olarak dünyadaki "en büyük merkeziyetsiz P2P iletişim protokolü.". BTT'nin ilk büyük uygulaması, BitTorrent'teki dosya paylaşım sürecini kullanıcılar için daha verimli hale getirmek..

BTT hedef nedir?

BTT, ekosistemin merkezi özelliği olma hedefi ile ağdaki özelliklere erişmek için gereken kripto para birimi olarak hizmet eder. Kullanıcılar sağlayıcılarla anlaşmalar yaptıklarında kullanılacak tek ödeme şeklidir. BTT token'ın yardımıyla, daha hızlı indirme ve daha hızlı ağlara erişim sağlayabilirsiniz.