Samsung 4 kameralı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Samsung 4 kameralı ne kadar?
  2. 4 kamera telefon ne işe yarar?
  3. iPhone 12 4 kameralı mı?
  4. Telefonlarda neden 3 kamera var?

Samsung 4 kameralı ne kadar?

24 megapiksellik ön kamera Hızlı şarj desteğine de sahip olan Samsung Galaxy A9, mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Son olarak Samsung Galaxy A9 modelinin fiyatına gelecek olursak, A9 modeli ülkemizde 4 bin 299 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

4 kamera telefon ne işe yarar?

Bazı markalar sürece üçüncü kamerayı ekliyor ve kullanıcılara geniş açı ya da ultra geniş açı çekim imkanı veriyor. Bazı markalar ise normal bir kamerayı derinlik kamerası ile destekliyor. Böylelikle arkası bulanık portre fotoğrafları kaliteli şekilde çekilebiliyor.

iPhone 12 4 kameralı mı?

Yani bu noktada değişen bir şey yok. Sadece daha ince bir çentik bizi karşılayabilir. Arka tarafa baktığımızda ise dörtlü bir kamera yapısı bulunuyor. Bu kameranın ne olduğu ise yeni nesil iPad Pro'da saklı.

Telefonlarda neden 3 kamera var?

Huawei P20 Pro, bu 3 kamerayı kullanarak 4 farklı otofokusa olanak tanıyor. Bunlar; lazer odaklama, derin odaklama, faz algılama odaklama ve kontrast odaklama. Buna ek olarak telefonda kullanılan nöral ağ destekli işlemci Kirin 970 ile diğer telefonlardan daha başarılı kareler yakalamak mümkün hale gelebiliyor.