Doğalgaz sayacı bozuldu ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Doğalgaz sayacı bozuldu ne yapmalıyım?
  2. Başkent doğalgaz müşteri temsilcisine nasıl ulaşılır?
  3. Ankara doğalgaz nasıl Açtırılır?
  4. Başkent Doğalgaz usulsüz kullanım cezası ne kadar?
  5. Başkent Doğalgaz kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  6. Doğalgaz saatinin bozuk olduğu nasıl anlaşılır?
  7. Dogalgaz saati neden degistirilir?
  8. Ankara Doğalgaz kaç günde açılır?
  9. Su kartı kayboldu ne yapmalıyım?
  10. Doğalgaz usulsüz kullanım bedeli ne kadardır?
  11. Doğalgaz usulsüz kullanım cezası ne kadar?
  12. Sosyal yardım kartı kaybettim ne yapmalıyım?
  13. Doğal gaz alarmı neden öter?
  14. Doğalgaz saati takıldıktan sonra ne zaman açılır?
  15. Başkent Doğalgaz kaç günde açılır?

Doğalgaz sayacı bozuldu ne yapmalıyım?

Doğalgaz sayacınız bozulursa veya arızalardan endişe ediyorsanız kontrol için doğalgaz dağıtım şirketini aramalısınız. Aynı şekilde faturanızda sayaç arızasına işaret eden eksik veya fazla bir tüketim olduğunda da dağıtım şirketi ile iletişime geçilir.

Başkent doğalgaz müşteri temsilcisine nasıl ulaşılır?

08
  1. 08. ...
  2. Bildirimleri analiz ediyor daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla süreçlerimizi iyileştiriyoruz.
  3. Başkentgaz Çağrı Merkezi, sektöründe uzun yıllar her kademede görev almış uzman kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 7 gün 24 saat doğru, hızlı ve güvenilir çözümler sunuyor.
Daha fazla öğe...

Ankara doğalgaz nasıl Açtırılır?

Konut aboneliği açtıracak vatandaşların tapu, kimlik bilgileri ve sayaç ruhsatı fotokopisi ile başvuru yapması gerekir. Evraklarını tam olarak getiren ve gerekli ücreti yatıran vatandaşlar doğalgaz kullanım sözleşmesi imzalanır. Sözleşmenin imzalanmasından sonraki 3 gün içinde belirtilen adreste gaz açılır.

Başkent Doğalgaz usulsüz kullanım cezası ne kadar?

BAŞKENTGAZ tarafından kapatılan sayacınızı kendiniz açmayınız. Kaçak doğal gaz kullanmanız durumunda %200, tekrar etmeniz halinde %300 ceza uygulanır. Usulsüz doğal gaz kullanmanız halinde ise sayaç açma kapama bedelinin 3 katı oranında ceza uygulanmaktadır.

Başkent Doğalgaz kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Doğalgaz aboneliğinin size ait olmaması durumunda: “Sayaç Kart Arıza ve Kayıp Kart İşlemleri” yapabilen Başkentgaz Şubelerinden, kiracı iseniz; kira kontratı ve kimliğinizin fotokopisi, ev sahibi iseniz; tapu ve kimlik fotokopisi ile aboneliği üzerinize almanız gerekmektedir bu işlemlerden kartınızın yenisi hemen ...

Doğalgaz saatinin bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

Doğalgaz sayacı arızası nasıl anlaşılır?
  1. Doğalgaz sayacı arızaları:
  2. Doğalgaz sayacınız ölçüm hatası yapıyor olabilir.
  3. Doğalgaz sayacı ölçüm yapmıyor olabilir.
  4. Doğalgaz sayacında kaçak olabilir.
  5. Sayaçtan normal dışı ses geliyor olabilir.
  6. Sayaç çalışmıyor olabilir.

Dogalgaz saati neden degistirilir?

Ön ödemeli (elektronik) sayaçlar Ankara'da 90'lı yıllardan itibaren kullanılmaya başlanmış aradan geçen uzun zaman içerisinde, bu sayaçların elektronik kitlerinin sürekli arızalı duruma geçmeye başlaması, pil sorunları yaşanması, kart manyetiklerinin sık sık bozulması ve söz konusu sayaçların ekonomik ve teknik ...

Ankara Doğalgaz kaç günde açılır?

Kaç günde açılır ? Kendi adınıza doğal gaz sözleşmesi yaptıktan sonra kullanıma başlamanız 3-4 gün sürebilir. Güvenliğiniz için, dağıtım şirketinden yetkili gelir ve tesisatınızı kulanıma açar. Sözleşmeniz olsa bile, doğal gaz sayacına kendiniz müdahale ettiğinizde usulsüz kullanım cezası alırsınız.

Su kartı kayboldu ne yapmalıyım?

Kaybolan veya bozulan kartımdaki suyum ne olacak ? Kaybolan veya bozulan karttaki su için abone dilekçe ile başvurur. İnceleme sonucunda servis ücreti karşılığında yeni karta yükleme yapılır.

Doğalgaz usulsüz kullanım bedeli ne kadardır?

Usulsüz kullanıma istinaden tüketiciye sayaç açma kapama bedelinin 3 katı kadar para cezası kesilir. NOT 1: 2021 yılı ile birlikte sayaç açma kapama bedeli 30.00 TL + KDV'dir.

Doğalgaz usulsüz kullanım cezası ne kadar?

Kaçak doğal gaz kullanımı halinde % 200, tekerrürü halinde % 300 ceza; Usulsüz doğal gaz kullanımı halinde ise sayaç açma kapama bedelinin 3 katı ceza uygulanır.

Sosyal yardım kartı kaybettim ne yapmalıyım?

Sosyal Destek Kartım (İstanbulkart) hasar gördü/kaybettim/çalındı ne yapmam gerekir? 153 Çözüm Merkezimizi arayarak ilgili kartı kapattırmanız gerekir. Yeni kartınız hazırlandıktan sonra Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından size ulaştırılır.

Doğal gaz alarmı neden öter?

LPG, doğalgaz ve karbon monoksiti algılayarak bu üç gazdan herhangi birinde yaşanan ani artışı derhal bildirir. Alarmlar, gaz düzeyinin yükselmesi ile birlikte algılanarak devreye girer ve durumdan haberdar olmanızı sağlar.

Doğalgaz saati takıldıktan sonra ne zaman açılır?

Kendi adınıza doğal gaz sözleşmesi yaptıktan sonra kullanıma başlamanız 3-4 gün sürebilir. Güvenliğiniz için, dağıtım şirketinden yetkili gelir ve tesisatınızı kulanıma açar. Sözleşmeniz olsa bile, doğal gaz sayacına kendiniz müdahale ettiğinizde usulsüz kullanım cezası alırsınız.

Başkent Doğalgaz kaç günde açılır?

Abonelik sözleşme sonrası gaz açımı kaç gün içinde gerçekleşir? 2-5 gün içerisinde kontrol gerçekleştirilmektedir.