Turkcellden Turk Telekoma geçiş kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. Turkcellden Turk Telekoma geçiş kaç günde gelir?
  2. Türk Telekom geçiş nasıl yapılır?
  3. Turkcellden Türk Telekom'a geçtim hattım ne zaman açılır?
  4. Türk Telekom Faturasıza nasıl geçilir?
  5. Operatör değişikliği kaç gün sürer?
  6. Turkcell numara taşıdıktan sonra ne zaman açılır?
  7. Numaramı ne kadar zaman sonra taşıyabilirim?
  8. Türk Telekom internet cayma bedeli kaç lira?

Turkcellden Turk Telekoma geçiş kaç günde gelir?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Türk Telekom geçiş nasıl yapılır?

Numaranızı Türk Telekom'a taşımak ve yeni hat başvurusu için yukarıdaki formu doldurabilir veya MOBIL yazıp 6606'ya SMS gönderebilirsiniz. Siz de hemen numara​nızı Türk Telekom'a taşıyarak ya da yeni hat talebinde bulunarak Türk Telekom'un faturalı ve faturasız tarife, paket ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Turkcellden Türk Telekom'a geçtim hattım ne zaman açılır?

Türk Telekom hattı numara taşımaya dair her hangi bir engeli yoksa 48 saat içerisinde hattınız açılır. Türk Telekom hat taşıma işlemi tamamlandığında sırası ile hat taşıma bilgileri ve tarife bilgileri SMS olarak bildirilir.

Türk Telekom Faturasıza nasıl geçilir?

Faturalı hattımı faturasız hatta çevirmek istiyorum, ne yapmam gerekir? Şirket yetkiliniz kimlik belgesi ve imza sirküleri ile Türk Telekom mağazalarına başvuru yaparak ya da 4445444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak taleplerini iletebilirler.

Operatör değişikliği kaç gün sürer?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Turkcell numara taşıdıktan sonra ne zaman açılır?

Numara taşıma işlemi kaç gün sürer? Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Numaramı ne kadar zaman sonra taşıyabilirim?

Kullandıkları numarayı farklı bir operatöre taşıyan vatandaşlar yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde istedikleri operatöre geçiş yapabiliyor. Burada tek dikkat edilmesi gereken mevcut operatöre verilmiş bir taahhüt olup olmadığıdır. Verilmiş taahhüte göre kullanıcıya borç çıkarılabilir.

Türk Telekom internet cayma bedeli kaç lira?

Bu durumda tüketici lehine uygulama esastır ve kalan ayların bedeli daha az olduğundan ödenecek cayma bedeli de 160 TL'dir.