Türkiye'den alınan telefon Kıbrıs'ta kullanılabilir mi?

İçindekiler:

  1. Türkiye'den alınan telefon Kıbrıs'ta kullanılabilir mi?
  2. Kıbrısta telefon nasıl kullanılır?
  3. Kıbrıs'ta telefon kaydı ne kadar?
  4. Kıbrıs'ta hangi hatlar var?
  5. Kıbrıs'ta Askercell kullanılır mı?
  6. Turkcell KKTC'de geçerli mi?
  7. Kıbrısta Türk hattı çeker mı?
  8. Kıbrıs cep telefonu ile nasıl aranır?
  9. Kıbrıstan gelen telefon kaydı nasıl yapılır?
  10. Kıbrıs'tan gelen telefon kaydı nasıl yapılır?
  11. Kıbrıs'ta Askercell çekiyor mu?
  12. Kıbrıs Türkiyeden nasıl aranır?
  13. Askercell ne zaman aktif olur?
  14. Kıbrısta Türk Telekom çeker mi?
  15. Vodafone hattımı Kıbrısta nasıl kullanırım?
  16. Yurt dışı cep telefonları nasıl aranır?

Türkiye'den alınan telefon Kıbrıs'ta kullanılabilir mi?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs'a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye'den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC'de süresiz çalışabilir.

Kıbrısta telefon nasıl kullanılır?

Kuzey Kıbrıs'ta cep telefonunuzu kullanabilmeniz için, telefonunuzu roaming'e (uluslararası dolaşıma) açtırmanız gerekiyor. KKTC'de Turkcell şirketinin Kuzey Kıbrıs ayağı olan KKtcell ve Telsim (Vodafone) hatlarınızı kullanabilirsiniz. Telsim ve Turkcell uluslararası dolaşıma açıldıktan sonra kullanılabilir.

Kıbrıs'ta telefon kaydı ne kadar?

Gümrükten alacağınız evraklar ile bir GSM operatör şubesine giderek 20 TL'lik son bir ödeme yapacaksınız. Telefonunuz eğer kullanıma kapalı ise 24 saat içerisinde açılacaktır.

Kıbrıs'ta hangi hatlar var?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yerel olarak temsilciliği bulunan iki GSM operatörü vardır. KKTCELL (Kuzey Kıbrıs Turkcell) ve Telsim (Vodafone) şirketleri. Vodafone şirketi KKTC'de halen Telsim ismiyle hizmet vermektedir.

Kıbrıs'ta Askercell kullanılır mı?

Askercell KKTC'de görev yapan tüm askerlere sunulan bir servistir. Askercell Servisi bireysel faturasız hatlara sunulmaktadır. Hat hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında kullanılamayacaktır. ... 5 mobil, KKTC ve TC'deki tüm GSM hatlarından, 2 sabit ise yurtiçi/yurtdışı tüm sabit hatlardan seçilebilecektir.

Turkcell KKTC'de geçerli mi?

Evet. Hattınızı yurt dışında kullanmak için Turkcell.com.tr en altta bulunan "İşlem Merkezi" sayfasına Turkcell şifreniz ile giriş yaparak ulaşabilir, sol tarafta yer alan "Ayarlar" sekmesindeki "Yurt Dışı Ayarlarım" bölümünden "Yurt Dışında Kullanım"ı açık hale getirebilirsiniz.

Kıbrısta Türk hattı çeker mı?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet göstermekte olan gsm operatörleri Turkcell (KKTCELL) ve Vodafone (Telsim) hatlarınızı dolaşıma açtırarak kullanabilirsiniz.

Kıbrıs cep telefonu ile nasıl aranır?

Kuzey Kıbrıs telefon aboneleri Türkiye dışı ülkelerden aranırken önce ilgili ülkenin uluslararası santrala erişim kodu sonra sırası ile “90” “392”ve Kuzey Kıbrıs'taki abone numarası çevrilecektir (tuşlanacaktır).

Kıbrıstan gelen telefon kaydı nasıl yapılır?

Yolcu beraberinde getirilen cihazın sahibi cihazının kayıt altına alınması için gerekli belgeleri tamamlayarak e-Devlet kapısı üzerinden başvurusunu yapar. e-devlet sisteminden kayıt hakkını sorgulaması; harç ücretini yatırması (131.50 TL) ve kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor. e-Devlet kapısı üzerinden yapılan ...

Kıbrıs'tan gelen telefon kaydı nasıl yapılır?

e-Devlet kapısı üzerinden yapılan kayıt işleminde pasaport sahibi, şahsına ait bilgileri e-Devlet şifresi ile türkiye.gov.tr İnternet adresinden sisteme girerek cihaz kaydını yaptırabiyor.

Kıbrıs'ta Askercell çekiyor mu?

Askercell KKTC'de görev yapan tüm askerlere sunulan bir servistir. Askercell Servisi bireysel faturasız hatlara sunulmaktadır. Hat hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında kullanılamayacaktır. ... 5 mobil, KKTC ve TC'deki tüm GSM hatlarından, 2 sabit ise yurtiçi/yurtdışı tüm sabit hatlardan seçilebilecektir.

Kıbrıs Türkiyeden nasıl aranır?

Kuzey Kıbrıs'tan aranacak herhangi bir telefon numarası için”0” sonra da aranacak şehrin otomatik telefon kodu ile numarası tuşlanacaktır. Kuzey Kıbrıs'taki telefon aboneleri Türkiye'den aranırken önce “0” Kuzey Kıbrıs alan kodu ile “392”ve 7 rakamlı abone numarası çevrilecektir (tuşlanacaktır).

Askercell ne zaman aktif olur?

Askercell operatörü internet özelliği aktifleştirilmemiş olan ve sadece 5 adet kişiyle görüşmeye izin verilmiş sınırlı bir GSM hattıdır. 5 adet kişinin farklı hat sahibi olmaları da mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra hafta içi saat 18.00'dan sonra kullanıma açılmaktadır.

Kıbrısta Türk Telekom çeker mi?

* Paket kapsamındaki konuşma süresi, KKTC'de dolaşımdayken çağrı yapma veya çağrı alma için istenildiği şekilde kullanılabilir. KKTC Konuşma Paketi, bireysel ve kurumsal tüm faturalı müşterilerimiz için KKTC'de geçerlidir. KKTC Paketi 30 gün boyunca geçerlidir ve otomatik olarak yenilenmez.

Vodafone hattımı Kıbrısta nasıl kullanırım?

Yurt dışına çıkmadan önce hattınızı yurt dışında kullanıma açmalısınız.
  1. Online Self Servis'ten açabilirsiniz.
  2. Yurt içinde «ROAM AC» yazıp 7048'e SMS göndererek açabilirsiniz.
  3. *121# yazıp arama tuşuna basarak açabilirsiniz.
  4. Vodafone Müşteri Hizmetleri (542) ve Vodafone Mağazaları'nden açabilirsiniz.

Yurt dışı cep telefonları nasıl aranır?

Ülke dışından ülkemizde bulunmakta olan bir telefonun aranması gerektiğinde bu numaralar numaranın başına getirilmesi gerekmektedir. Diğer bir tabirle de +9 getirilmesi gerekmektedir. Yani 55 55 numaralı telefon numarasını yurt dışından aramak için yapılması gereken başına 009 (+9) getirilmesidir.