Vajina kaşıntısı için hangi krem?

İçindekiler:

  1. Vajina kaşıntısı için hangi krem?
  2. Vajina kaşıntı nasıl geçer doğal yolla?
  3. Bacak arası kaşıntıya ne iyi gelir?
  4. Bacak arası kaşıntıları neden olur?
  5. Kasık mantarı koku yapar mı?

Vajina kaşıntısı için hangi krem?

Genital bölgede pek çok etmene bağlı olarak meydana gelen enfeksiyon ve mantarın iyileşmesi, beraberinde kaşıntı, yanma, kızarıklık ve hassasiyetin tedavisi için vajina kısmına Travazol Kremin sürülmesi gerekmektedir.

Vajina kaşıntı nasıl geçer doğal yolla?

Yapmanız gereken tek 2 yemek kaşığı elma sirkesini ılık suyla karıştırınız. Daha sonra bu su ile vajina bölgenizi iki ila üç gün boyunca günde 2 kez yıkayınız. Zamanla bu rahatsızlık veren kaşıntının gittiğini göreceksiniz.

Bacak arası kaşıntıya ne iyi gelir?

Soğuk Su: Soğuk su kaşıntıya en iyi gelen doğal yollardan biridir. Dilerseniz direkt olarak soğuk su ya da buz kürü ile birlikte kaşıntı olan bölgenize sürebilirsiniz. Kaşıntı soğuk su uygulaması ile birlikte kısa süre içerisinde ortadan kalkacaktır. Soda: Kaşıntıya iyi gelen bir diğer yöntem ise sodadır.

Bacak arası kaşıntıları neden olur?

Kızarıklık ve kabarıklıklarla birlikte meydana gelen bacak arası kaşıntılarının temel nedeni, mantar enfeksiyonudur. Mantar, pek çok deri hastalığı ile karıştırılabilir. Sürekli ayakta duran ya da oturarak çalışan kişilerin bacaklarında oluşan şişme ve kılcal damar artışına bağlı olarak istemsiz kaşıntılar neden olur.

Kasık mantarı koku yapar mı?

Kasık Mantarının belirtileri oldukça belirgindir. Kasıklarda kaşıntı, kötü koku, bazen kanlı suyun gelmesi, açık kahveden koyuya değişen renkli benekli oluşum görülebilir.