Ak Sigorta güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Ak Sigorta güvenilir mi?
  2. Ak Sigorta Hasar ihbar nasıl yapılır?
  3. Hasar ihbarı nedir?
  4. Aksigorta kaç acentesi var?
  5. Aksigorta ne işe yarıyor?
  6. Aksigorta Akbank'ın mı?
  7. Anadolu Sigorta nasıl bir şirket?
  8. Anadolu Sağlık Sigortası kimin?
  9. Anadolu Sigorta Genel Müdürü kim?
  10. Hasar ihbar tarihi nedir?
  11. Yangın Hasar ihbarı kaç gün içerisinde yapılmalıdır?
  12. Ak Sigorta ne zaman kuruldu?
  13. Ak Sigorta Ankara Bölge Müdürü kimdir?

Ak Sigorta güvenilir mi?

Bir Akbank yan kuruluşu olan Aksigorta, 2009 yılında Türk Ticaret Kanunu yetkileri çerçevesinde Türkiye'nin en güvenilir sigorta şirketi ödülüne layık görülmüştür.

Ak Sigorta Hasar ihbar nasıl yapılır?

Aksigorta A.Ş.
  1. Telefon. 0216 280 88 88.
  2. Fax. 0216 280 88 00.
  3. E-Posta. bilgi@aksigorta.com.tr.

Hasar ihbarı nedir?

Hasarın meydana gelmesinden sonra sigortalı taraf, sigorta şirketine bildirimde bulunur ve poliçe kapsamında ise hasarının karşılanmasını talep eder. Buna hasar ihbarı adı verilir.

Aksigorta kaç acentesi var?

1960'tan bu yana müşteri odaklı ve yenilikçi vizyonunu sürdürülebilir adımlarla ileriye taşıyan Aksigorta, bireysel ve kurumsal müşterilerine, 10 bölge müdürlüğü, 664 çalışan, 3000'e yakın bağımsız acente, 782 Akbank şubesi, 69 broker ve 5.750'ye yakın anlaşmalı kurum ile hizmet vermektedir.

Aksigorta ne işe yarıyor?

Gerçekleşme olasılığı olan durumlarla karşılaşıldığında zararların giderilmesini sağlar. Katılımcı sayısına bağlı olarak riskin paylaşıldığı kişi sayısı da doğru oranda değişeceğinden, sigorta sayesinde tek seferde büyük tutarların ödenmesine gerek kalmaz.

Aksigorta Akbank'ın mı?

Aksigorta, 1998'de tamamladığı Bankasürans Projesi ile Akbank'ın yurt çapında yaygın şube ağı ile ortak çalışmaya başlamıştır.

Anadolu Sigorta nasıl bir şirket?

Anadolu Sigorta, ilk olarak 1925 yılında kurulmuş olan, yerli bir sigorta şirketi olarak faaliyet göstermektedir. ... Anadolu Sigorta bugün toplamda 4.7 milyar TL prim üretimi ve dönemsel olarak 184 milyon TL net karı ile Türkiye'nin en başarılı sigortacılık şirketleri arasında anılmaktadır.

Anadolu Sağlık Sigortası kimin?

Anadolu Sigorta
TipAnonim şirket
ÜrünElementer Sigorta
SahibiMillî Reasürans T.A.Ş.
Çalışan sayısı1.200
Websiteanadolusigorta.com.tr
5 satır daha

Anadolu Sigorta Genel Müdürü kim?

Eylül 2019 tarihi itibariyle Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi'nde Genel Müdür olarak görev yapmaya başladı. Mali tahlilci ve Kambiyocu ünvanlarına sahip olan Mehmet Şencan, 2017-2020 yılları arasında Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Hasar ihbar tarihi nedir?

Kasko Poliçesi Genel Şartları kapsamında poliçe sahibinin ihbar yükümlülüğü, herhangi bir hasar gerçekleştiğinde, en geç beş iş günü içerisinde sigorta şirketine bildirimde bulunmasını zorunlu kılar. Hem zorunlu trafik sigortası hem de kasko hasar ihbarı süresi riskin gerçekleşme tarihinden itibaren beş gündür.

Yangın Hasar ihbarı kaç gün içerisinde yapılmalıdır?

Sözleşmenin yapılmasından sonra sigortalı şeylerin teklifnamede, teklifname yoksa poliçe ve eklerinde belirtilen yeri veya hali sigortacının muvafakati olmadan sigorta ettiren tarafından değiştirildiği takdirde, sigorta ettiren sekiz gün içinde durumu sigortacıya bildirmekle yükümlüdür.

Ak Sigorta ne zaman kuruldu?

1960, Adana, Türkiye AKSİGORTA A.Ş./Kuruluş

Ak Sigorta Ankara Bölge Müdürü kimdir?

SERHAN ENGEZ - Bölge Müdürü - Aksigorta | LinkedIn.