Galatasaray Beşiktaş derbisi bitti mi?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Beşiktaş derbisi bitti mi?
  2. Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ne zaman?
  3. Beşiktaş Galatasaray yenilirse ne olur?
  4. Galatasaray PSV ye yenilirse ne olur?
  5. Beşiktaş kaç puan alırsa şampiyon olur?
  6. Sampiyon olan takim kac para alacak 2021?

Galatasaray Beşiktaş derbisi bitti mi?

İki takım en son tarihinde Türk Telekom Stadyumu'nda lig mücadelesinde karşı karşıya gelirken karşılaşma Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı. ...

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ne zaman?

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Galatasaray - Beşiktaş derbisi, 8 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak dev maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. 90 dakikanın canlı skor takibi ve tüm detayları ise fanatik.com.tr'de olacak.

Beşiktaş Galatasaray yenilirse ne olur?

Galatasaray berabere kalır, Beşiktaş yenilirse sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray en az 4 farklı, Beşiktaş en fazla 1 farklı kazanırsa sarı kırmızılılar genel averajla 23'üncü şampiyonluğuna kavuşacak.

Galatasaray PSV ye yenilirse ne olur?

Cimbom, PSV'yi geçerse Shakhtar Donetsk, Benfica, Monaco veya 2. ön eleme turundaki Celtic-Midtjyland eşleşmesinin galibinden biriyle eşleşecek. Turnuvaya katılım için 3. ön eleme maçlarından sonra play-off maçlarını da geçmek gerekecek. PSV Eindhoven'ın kadro değeri 185 milyon euro.

Beşiktaş kaç puan alırsa şampiyon olur?

Beşiktaş'ın mevcut averajı 44'ken Galatasaray'ın averajı ise 42. İki takım ligi aynı puanda tamamlarsa genel averajda üstün olan taraf şampiyon olacak. Genel averajın eşit olması durumunda ise takımların attığı gol sayılarına bakılacak. Son haftaya girilirken ligde Beşiktaş'ın 87, Galatasaray'ın ise 77 golü bulunuyor.

Sampiyon olan takim kac para alacak 2021?

Şampiyon olacak takıma Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 10 milyon TL ek ödeme yapılacak. Beşiktaş ve Galatasaray son maçlarını kazanmaları halinde 25 galibiyet, 8 beraberlik ile bu sezon şampiyonluk primi hariç 63 milyon TL kazanmış olacak.