Brenton Tarrant ne dedi?

İçindekiler:

  1. Brenton Tarrant ne dedi?
  2. Yeni Zelanda katili kim?
  3. Yeni Zelanda cami saldırısı nasıl oldu?
  4. Yeni Zelanda cami saldırısı katili ne oldu?
  5. Zelanda ulke mi?
  6. Al Noor Camii hangi ülkede?

Brenton Tarrant ne dedi?

Senin gözünde tek suçları Müslüman olmaktı. Her türlü anlaşılabilirlik sınırını aştın. Seni affedemeyeceğim" diye seslendi. Duruşmada, saldırıdan yaralı olarak kurtulan Temel Ataçocuğu da duruşmada tanık olarak dinlendi.

Yeni Zelanda katili kim?

Yeni Zelanda'da 2 camiye düzenlediği silahlı saldırıda 51 kişiyi şehit eden terörist Brenton Tarrant, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Yeni Zelanda cami saldırısı nasıl oldu?

Saldırılar nasıl olmuştu? Geçen yıl 15 Mart'ta, yaptığı her şeyi canlı yayınla da aktaran silahlı saldırgan, Chirstchurch kentindeki iki camiye art arda giderek ateş açmış ve 51 kişiyi öldürmüş, onlarca kişiyi yaralamıştı.

Yeni Zelanda cami saldırısı katili ne oldu?

'da Christchurch kentindeki 2 camiye düzenlediği silahlı saldırıda 51 kişiyi şehit eden, 49 kişiyi de yaralayan terörist Brenton Tarrant, bu sabahki karar duruşmasında, 51 cinayet, 40 ayrı cinayete teşebbüs ve bir terörizm suçundan hüküm giyerek, şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına ...

Zelanda ulke mi?

Yeni Zelanda (İngilizce: New Zealand, [njuːˈziːlənd]; Maorice: Aotearoa, [aɔˈtɛaɾɔa]), Güney Büyük Okyanus'ta bir ada ülkesidir. Güney Yarımkürede, Okyanusya'daki Güney Pasifik adaları arasında, Avustralya'nın yaklaşık 1.500 km güneydoğusunda yer almaktadır.

Al Noor Camii hangi ülkede?

El Nur Camii (Yeni Zelanda)