Açık Öğretim 4 yıllık için kaç puan gerekir?

İçindekiler:

  1. Açık Öğretim 4 yıllık için kaç puan gerekir?
  2. AÖF Sosyal Hizmetler 4 yıllık hangi puan türü?
  3. TYT 146 puanla nereye girebilirim?
  4. Sosyal hizmet nerede okunur?
  5. Sosyal Hizmetler Bölümü Hangi alandan alıyor?
  6. TYT baraj altı tercih yapabilir mi?

Açık Öğretim 4 yıllık için kaç puan gerekir?

2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek ve en az 140 puan almak gerekmektedir. 4 yıllık lisans bölümleri içinse 170 puan almış olmak gerekiyor.

AÖF Sosyal Hizmetler 4 yıllık hangi puan türü?

2021 Üniversite yerleştirmeleri sonrasında Açıköğretim Fakültesi bölümleri için oluşan taban puanlar listesi aşağıda yer almaktadır....AÖF Açıköğretim Fakülteleri 4. Yıllık Bölümlerin 2022 Yılları Taban Puanları ise Şöyle;
BölümSosyal Hizmet (Açıköğretim)
Puan TürüEA
Kont.500
Taban Puan236,8702
6 sütun daha

TYT 146 puanla nereye girebilirim?

TYT'de 140 ve üzeri puan alan adaylardan SAY, SÖZ, EA, DİL puanları 170 ve üzeri olanlar, bu puan türleri ile öğrenci alan lisans programları ile birlikte TYT puanı ile öğrenci alan ön lisans programlarını tercih edebileceklerdir.

Sosyal hizmet nerede okunur?

Başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Kurum ve Kuruluşlardan olan çocuk yuvaları, sevgi evleri, huzur evleri, rehabilitasyon merkezleri vb. olmak kaydıyla, Sağlık Bakanlığı'na bağlı kamu hastaneleri, Adalet Bakanlığı'na bağlı aile ve çocuk mahkemeleri ile cezaevleri, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ...

Sosyal Hizmetler Bölümü Hangi alandan alıyor?

Sosyal Hizmetler Bölümü Hangi Puan Türü ile Öğrenci Alıyor? Sosyal Hizmetler Bölümü, TYT ve AYT sınavlarından alacağınız sözel puan türüne göre öğrenci kabul ediyor.

TYT baraj altı tercih yapabilir mi?

”Merkezi ve ek yerleştirme” işlemlerindeki baraj puanlarında herhangi bir değişikliğe gitmeyerek, boş kalan kontenjanlar için yapılacak “ikinci ek yerleştirme” işlemleri esnasında TYT Puanı 140; AYT/YDT Puanı 170 ve üzerinde olan adaylar için tercihte bulunma imkânı tanıdık.