İZSU teminat ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İZSU teminat ödeme nasıl yapılır?
  2. İZSU abonelik bedeli nereye ödenir?
  3. İZSU faturası nasıl ödenir?
  4. İZSU abone numarasını nasıl öğrenirim?
  5. IZSU teminat bedeli ne kadar?
  6. IZSU abone ücreti ne kadar?
  7. Su faturası ödeme nereye ödenir?
  8. IZSU depozito bedeli ne kadar?
  9. Su abonelik iptali nasıl yapılır?
  10. Su Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?
  11. Su faturası mobilden nasıl ödenir?

İZSU teminat ödeme nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden yapılan İSİM DEĞİŞİKLİĞİ başvurusuna ait teminat bedeli, e-Devlet başvurunuzda İşlem Bölümünde yer alan Ödeme simgesi seçilerek veya E-DEVLET TEMİNAT ÖDEME sayfamızdan BAŞVURU NUMARASI ile başvuru işleminiz onaylandıktan sonra ödenebilir.

İZSU abonelik bedeli nereye ödenir?

Abonenin mevcut adresi terk etmesi, satması vb. halinde abonenin isteği üzerine uygulanır. 1. Abone İşleri Dairesi Başkanlığının ilgili Şube Müdürlüğüne başvurulur. 3. Varsa abone borçları ödenir.

İZSU faturası nasıl ödenir?

İZSU Online Fatura Ödeme Son ödeme tarihi geçen eski faturalarınız var ise, tüm faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Online ödeme yapmak istediğiniz İZSU faturasını seçtikten sonra gelecek ekrana kredi kartı bilgilerinizi girerek su faturanızı anında online ödeyebilirsiniz.

İZSU abone numarasını nasıl öğrenirim?

İZSU web adresini ziyaret ederek abone numaranızı öğrenmek için isimden, TC kimlik numarasından giriş yaparak su abone bilgilerine, borç içeriğine, taksitlendirme uygulamalarınıza kadar tüm işlemleri inceleyebilir ve öğrenebilirsiniz.

IZSU teminat bedeli ne kadar?

Bu ödemenin tutarı 196 lira olmaktadır. Bu abonelik ücreti verildikten sonra geriye tek beklemek kalmaktadır. Yaklaşık olarak 134 gün içinde su abonelikleri başlar. İZSU Depozito Ücreti Peşin mi, Faturaya Yansıtılır mı?

IZSU abone ücreti ne kadar?

Bireylerin su hizmetinden yararlanması için İzmir su ve kanalizasyon idaresine bir miktar ödeme yapması gerekir. Bu ödemenin tutarı 196 lira olmaktadır. Bu abonelik ücreti verildikten sonra geriye tek beklemek kalmaktadır. Yaklaşık olarak 134 gün içinde su abonelikleri başlar.

Su faturası ödeme nereye ödenir?

Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden, PTT'den ödenebiliyor.

IZSU depozito bedeli ne kadar?

Bu ödemenin tutarı 196 lira olmaktadır. Bu abonelik ücreti verildikten sonra geriye tek beklemek kalmaktadır. Yaklaşık olarak 134 gün içinde su abonelikleri başlar. İZSU Depozito Ücreti Peşin mi, Faturaya Yansıtılır mı?

Su abonelik iptali nasıl yapılır?

Eğer bir konut ya da iş yeriniz için bulunan su aboneliğini kapatmak isterseniz, bu işlem İski gibi kurumlar tarafından, alo 185 hattından ya da e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir.

Su Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?

Teminat bedelinin iadesi için başvurucudan IBAN numarası talep edilir ve 3-5 gün içerisinde teminat bedeli ilgili İBAN adresine yatırılır. E-Devlet sistemi üzerinden günümüzde birçok işlem kolaylıkla, kısa sürede ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu işlemlerden biri de İSKİ abonelik iptalidir.

Su faturası mobilden nasıl ödenir?

Maximum Mobil ile Su Faturası Ödeme İşlemi Uygulamanın talep ettiği bilgileri ilgili ekranlara girerek sisteme giriş yapın. Ekranın alt kısmında yer alan seçeneklerden “Ödemeler” bölümüne tıklayın. Ekranda yer alan seçeneklerden “Fatura Ödeme” seçeneğine tıklayın. “Fatura Türü” bölümünde “Su” seçeneğini işaretleyin.