LG g4 te ekran görüntüsü nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. LG g4 te ekran görüntüsü nasıl alınır?
  2. LG de ekran görüntüsü nasıl alınır?
  3. LG telefonda ekran kaydı nasıl alınır?
  4. LG 5 de ekran görüntüsü nasıl alınır?
  5. G5 de ekran görüntüsü nasıl alınır?
  6. LG q60 ekran videosu nasıl alınır?

LG g4 te ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bu yüzden direk olarak Güç ve Ses kısma tuşlarına aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ayrıca LG telefonlarında ekran görüntüsü almanın başka bir yolu daha bulunuyor. Bu özelliği kullanmak için öncelikle Üst ve Alt ses tuşlarına aynı anda basmanız gerekiyor.

LG de ekran görüntüsü nasıl alınır?

Ekran görüntüsünü almak için güç düğmesini ve ses azaltma tuşunu en az 2 saniye basılı tutun.

LG telefonda ekran kaydı nasıl alınır?

Ekran görüntüsü al Telefonunuza bağlı olarak: Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. Ardından Ekran görüntüsü'ne dokunun.

LG 5 de ekran görüntüsü nasıl alınır?

1 – İlk olarak LG G5 telefonunuzda görüntüsünü almak istediğiniz ekranı açın. 2 – Daha sonra “Ses kısma” ve “Güç” aynı anda basıp birkaç saniye bekleyin. Ekran görüntüsü alındığında ekranda bir hareketlilik göreceksiniz.

G5 de ekran görüntüsü nasıl alınır?

LG'nin G5 modeliyle ekran görüntüsü almak için, kullanıcıların, hem, ekranın yan tarafında bulunan ses kısma butonuna, hem de cihazın arka kısmında bulunan güç butonuna aynı anda basması gerekiyor. Bu sayede ekran görüntüsü alınabilir.

LG q60 ekran videosu nasıl alınır?

Adım #1: Ayarlar, Denetim Merkezi, Denetimleri Özelleştir'e dokunun, Adım #2: Ekran Kaydı'nın yanındaki simgeye dokunarak Ekran Kaydı özelliğini Denetim Merkezi'ne ekleyin. Adım #3: Ekranı alt kısmından yukarı doğru kaydırın ve Denetim Merkezi'ni açın.