Haliç ten Pierre Loti'ye nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Haliç ten Pierre Loti'ye nasıl gidilir?
  2. Pierre Loti teleferik ücreti ne kadar?
  3. Edirnekapıdan Pierre Loti'ye nasıl gidilir?
  4. Pierre Loti hangi metro?
  5. Eyüp Teleferik kaça kadar açık?
  6. Eyüp Sultan Pierre Loti nasıl gidilir?
  7. Pierre Loti tepesine arabayla çıkılır mı?
  8. Pierre Loti istanbul'un hangi semtinde?
  9. Pierre Loti akşam kaça kadar açık?
  10. Pierre Loti tepesine üsküdardan nasıl gidilir?
  11. Pierre Loti teleferik kapandı mı?
  12. Pierre Loti ucretli mi?
  13. Pierre Loti Istanbul hangi yakada?
  14. Pierre Loti nasıl gidilir?

Haliç ten Pierre Loti'ye nasıl gidilir?

Metrobüs ile Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp karşınızdaki otobüs durağından 36CE, 48E, 99, 99Y numaralı otobüslerden birine binerek Teleferik Pierre Loti durağında indiğinizde Pierre Loti Tepesine çıkan teleferiğe ulaşabilirsiniz.

Pierre Loti teleferik ücreti ne kadar?

Eyüp Piyer Loti teleferik hattında; Öğretmen kartı ile yolculuk yapmak 1.85 lira, Öğrenci kartı ile 1.25 lira, Sosyal kart ile 1.85 lira, Tam kart ile 2.60 lira.

Edirnekapıdan Pierre Loti'ye nasıl gidilir?

Pierre Loti Tepesi'ne metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Edirnekapı Durağı nda inin. Metrobüsten çıkarak Şehitlik Otobüs Durağı na geçin.

Pierre Loti hangi metro?

Bu Metro hatları Pierre Loti yakınından geçiyor: M1A, M1B, TF2.

Eyüp Teleferik kaça kadar açık?

Eyüp - Piyerloti Teleferik Hattı çalışma saatleri Haberi Eyüp Piyerloti teleferiği Eyüp ve Piyerloti arasında hizmet veriyor. Dört adet vagonun çalıştığı sistemde sefer süresi 2 dakika 75 saniye olarak biliniyor. Günde 4 bin yolcu taşıyan Eyüp Piyerloti teleferiği sabah 08.00'dan gece 23.00'a kadar yolcularına...

Eyüp Sultan Pierre Loti nasıl gidilir?

Vapur iskelesinin ordan teleferiğe binerek tepeye çıkabilirsiniz… Otobüsle gelecekler ise Pierre Loti'ye gitmek için Eyüp Sultan durağında inmeli ve ordan teleferiğe binmeniz gerekmektedir. Pierre Loti Tepe'sine çıkan teleferiğe akbille binebilirsiniz…

Pierre Loti tepesine arabayla çıkılır mı?

Aracınızla gidecekseniz; Pierre Loti'ye giden arka bir yol bulunmaktadır. Bu şekilde tepeye gidebilir ve aracınızı orada otoparka bırakarak gezebilirsiniz… Anadolu Yakası'ndan araçsız gelenler ise, Üsküdar – Eyüp vapurlarına binerek rahatlıkla gelebilir. Vapur iskelesinin ordan teleferiğe binerek tepeye çıkabilirsiniz…

Pierre Loti istanbul'un hangi semtinde?

Pierre Loti Tepesi, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Haliç'e nazır bir tepedir. Tepe adını, 1876 yılında İstanbul'a gelerek buraya yerleşen ve sık sık bu tepedeki bir kıraathaneye gelmesiyle tanınan Fransız roman yazarı ve doğubilimci Julien Viaud'dan almıştır.

Pierre Loti akşam kaça kadar açık?

Kışın toplam 500 kişilik kapalı alan, yazın ise 1100 kişilik açık alanlarda sabah 07:00-01:00 arasında hizmet verilmektedir.

Pierre Loti tepesine üsküdardan nasıl gidilir?

Anadolu Yakası'ndan araçsız gelenler ise, Üsküdar – Eyüp vapurlarına binerek rahatlıkla gelebilir. Vapur iskelesinin ordan teleferiğe binerek tepeye çıkabilirsiniz… Otobüsle gelecekler ise Pierre Loti'ye gitmek için Eyüp Sultan durağında inmeli ve ordan teleferiğe binmeniz gerekmektedir.

Pierre Loti teleferik kapandı mı?

Haliç'in üstünde yer alan ve Eyüp-Piyer Loti arasında hizmet veren TF2 Eyüp-Piyer Loti teleferik hattı, İstanbul'un en önemli turistik noktalarından birinde bulunuyor. ... Daha çok turistler tarafından kullanılan TF2 Hattı, yaz tarifesinde 08.00 – 23.00, kış tarifesinde 08.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Pierre Loti ucretli mi?

Pierre Loti Tepesi Teleferik Ücretleri Teleferik ücretleri İstanbul Kart ile tek bilettir. Tam bilet fiyatı 2,60 TL'dir. Öğretmen bilet fiyatı 1,85 TL ve öğrenci bilet fiyatı ise 1,25 TL'dir. Otopark ücreti ise 10 TL'dir.

Pierre Loti Istanbul hangi yakada?

Avrupa Yakasında bulunan Pierre Loti'ye Eyüp'e giden otobüslerle ulaşılabilir. Ayrıca Metrobüs ile Ayvansaray durağında inilip Eyüp'e doğru yürünülebilir ya da Edirnekapı veya Topkapı'dan Gaziosmanpaşa Pazar içi minibüsleriyle ulaşım sağlanabilir. Burada teleferikle tepeye çıkma imkânı sunulmaktadır.

Pierre Loti nasıl gidilir?

Aracınızla gidecekseniz; Pierre Loti'ye giden arka bir yol bulunmaktadır. Bu şekilde tepeye gidebilir ve aracınızı orada otoparka bırakarak gezebilirsiniz… Anadolu Yakası'ndan araçsız gelenler ise, Üsküdar – Eyüp vapurlarına binerek rahatlıkla gelebilir. Vapur iskelesinin ordan teleferiğe binerek tepeye çıkabilirsiniz…