Airties modem arayüz şifresi nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. Airties modem arayüz şifresi nasıl değiştirilir?
  2. Airties modem şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?
  3. Airties modem arayüzüne nasıl girilir?
  4. Modem arayüz şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?
  5. Modeme reset atınca şifre değişir mi?
  6. Airties giriş nasıl yapılır?

Airties modem arayüz şifresi nasıl değiştirilir?

Cihazın web arayüzüne giriş için ilk kez şifre koyarken “Şifre Ayarları” sayfasında “Mevcut Şifre” alanını boş bırakınız. Hemen altında “Yeni Şifre” alanına kullanmak istediğiniz şifreyi giriniz. Son olarak da “Şifreyi Onayla” alanına girmiş olduğunu şifreyi tekrar yazarak “Kaydet” tuşuna tıklayınız.

Airties modem şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?

2. Web tarayıcınızın “Adres” kısmına cihazınızın Web arayüzünün varsayılan adres olan http://192.168.2.1 adresini yazıp “Enter” a basınız. 3. Cihazınızın web ara yüzünün “GİRİŞ” ekranı gelecektir. Bu ekranda giriş için şifre isteyen bir iletişim kutusu göreceksiniz. Cihazınızın varsayılan olarak giriş şifresi yoktur.

Airties modem arayüzüne nasıl girilir?

Kullandığınız web tarayıcısı üzerinden (Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Yandex, Opera vb.) yeni bir sekme açarak adres çubuğuna 192.168.2.1 yazın klavyeden enter'a basın. Karşınıza gelen sayfada, şifre kısmına herhangi bir şey yazmadan “Tamam” tuşuna basın.

Modem arayüz şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?

Değiştirmiş olduğunuz şifre ile girebilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız modeminizin yan veya arka tarafında bulunan reset tuşuna Power ışığı yanıp sönene kadar (15-20 sn.) basılı tutarak resetleyiniz.

Modeme reset atınca şifre değişir mi?

Modemi hard reset şeklinde, yani tüm ayar ve bilgileri fabrika ayarlarına döndürecek biçimde resetlediyseniz ağ adınız ve şifreniz de ilk fabrika ayarlarına dönecektir. Eğer resetlemeden önce kendiniz bir şifre belirleyerek değiştirmiş iseniz şifreniz artık geçerli olmayacağından ağa bağlanamazsınız.

Airties giriş nasıl yapılır?

Modemin arayüzüne ulaşmak için 192.168.2.1 ip adresini yazdım. Bu ip adresi AirTies modemler için login ekranını açar. Açılan bu ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek modemin içine ulaşabilirsiniz. Varsayılan ayarlarda Kullanıcı adı: Admin Şifresi: ttnet.