Passiflora ilaç ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Passiflora ilaç ne için kullanılır?
  2. Passiflora ilaç mı?
  3. Passiflora bağımlılık yapar mı?
  4. Leda Passiflora nedir?
  5. C Esta Passiflora Melisa ne işe yarar?

Passiflora ilaç ne için kullanılır?

Sağlık Bakanlığı ise passiflora preparatlarının prospektüslerinde, "Huzursuzluk, endişe, anksiyete, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikte, bu durumlardan kaynaklı veya sinirsel kaynaklı uykusuzluk gibi şikâyetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır" ifadesi ile satışa sunulmasını ...

Passiflora ilaç mı?

* “Avrupa İlaç Kurumu (AİK) passiflorayı 'Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürün' olarak kabul ederek kullanım amacını şu ifadelerle vermektedir: 'Stresin hafif belirtilerine ve uyku düzenini sağlamaya yardımcı olma.'”

Passiflora bağımlılık yapar mı?

Bu ilaçların en belirgin özelliği güvenilirlikleri, yani “bağımlılık” meydana getirmemesi, yan etkilerinin yok denecek kadar az olması ve kişilerin günlük fonksiyonlarını olumsuz etkilememesidir.

Leda Passiflora nedir?

Passiflora, diğer adıyla çarkıfelek çiçeği, Orta ve Güney Amerika'ya özgü tırmanarak büyüyen bir asma türüdür. Bitkinin daha çok üst bölümleri kullanılmaktadır. Passiflora çiçeği özü, yiyecek ve içeceklerde lezzet verici olarak kullanıldığı gibi, cilde doğrudan sürülerek de kullanılabilmektedir.

C Esta Passiflora Melisa ne işe yarar?

Sağlık Bakanlığı passiflora preparatlarının prospektüslerinde, 'Huzursuzluk, endişe, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikte, uykusuzluk gibi şikayetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır' ifadesi ile satışa sunulmasını kabul etmiştir.