ITÜ sisteme giriş nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. ITÜ sisteme giriş nasıl yapılır?
  2. ITÜ çakışan ders alınabilir mi?
  3. ITÜ yüksek lisans ders kaydı nasıl yapılır?
  4. ITÜ Kullanıcı Adı Şifre Nasıl Alınır?
  5. ITÜ yüksek lisans kaç ders alınmalı?
  6. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne demek?
  7. İTÜ Kullanıcı Adı ve Şifre Nasıl Alınır?
  8. İTÜ kayıt nerede?
  9. İTÜ webmail nasıl girilir?

ITÜ sisteme giriş nasıl yapılır?

İTÜ Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş için https://www.sis.itu.edu.tr/ adresi üzerinden “ÖBS Giriş” bağlantısı sizi iki aşamalı kimlik güvenlik denetiminin ilk aşaması için İTÜ Giriş sayfasına yöneltecektir.

ITÜ çakışan ders alınabilir mi?

www.sis.itu.edu.tr sistemi üzerinden duyuruları takip edebilirsiniz. Ders kayıt yenileme işlemini akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapmadım. ... Ders saati çakışan başka bir derse kayıt olabilir miyim? Hayır, olamazsınız.

ITÜ yüksek lisans ders kaydı nasıl yapılır?

Program koordinatörü bilgilerine programlar sayfasından ulaşılabilir....Kayıt Yenileme Süreci:
  1. Danışman/Koordinatör kendi ID ve şifresi ile sisteme girer.
  2. Öğretim Üyesi Servisine girer.
  3. Ders Ekle/Çıkar menüsüne girer.
  4. Dönemini seçer.
  5. Öğrenci ID'sini girer.
  6. Öğrenci PIN'ini girer.
  7. Kayıt olunacak CRN leri yazar.
  8. Submit eder.

ITÜ Kullanıcı Adı Şifre Nasıl Alınır?

İTÜ şifrenizi, İTÜ kimlik kartınız ile öğrenci bilgisayar laboratuarlarından veya İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bizzat gelerek alabilirsiniz. İTÜ kullanıcı hesaplarına ait şifreler hesap sahiplerinin dışında 3. kişilere kesinlikle verilmemektedir.

ITÜ yüksek lisans kaç ders alınmalı?

Madde 10-a) Tezli yüksek lisans programının amacı, öğrencinin bilimsel araştırma yaparak bilgilere erişme, bilgiyi değerlendirme ve yorumlama ve üretme yeteneğini kazanmasını sağlamaktır. Bu program toplam 24 krediden az olmamak koşuluyla en az 8 adet ders, bir seminer dersi ve tez çalışmasından oluşur.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne demek?

Lisansüstü Eğitim, bir lisans eğitimi sonrasında Yüksek Lisans ve Doktora programlarında yapılan üst eğitimdir. ... Enstitü, yenilikçi, kendini dünyanın her yerinde başarılı kılacak niteliklere sahip olmak isteyen tüm adayları eğitim-öğretim sürecine katmayı amaçlamaktadır.

İTÜ Kullanıcı Adı ve Şifre Nasıl Alınır?

İTÜ şifrenizi, İTÜ kimlik kartınız ile öğrenci bilgisayar laboratuarlarından veya İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bizzat gelerek alabilirsiniz. İTÜ kullanıcı hesaplarına ait şifreler hesap sahiplerinin dışında 3. kişilere kesinlikle verilmemektedir.

İTÜ kayıt nerede?

İTÜ'ye gelerek kayıt yaptırmak istiyorum. Kayıt işlemini 14- 15- 16 Ağustos 2017 tarihlerinde, bölümünüzün bulunduğu fakülteye göre size verilen gün ve saat aralığında İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi'ndeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi (SDKM) içerisinde gerçekleştireceksin.

İTÜ webmail nasıl girilir?

Webmail hizmeti, İTÜ/Mail hizmeti kapsamında kullanıcıların web üzerinden "@itu.edu.tr" uzantılı eposta gönderebilmelerini ve gelen epostalarını okumalarını sağlamaktadır. Bu arayüze erişim için "webmail.itu.edu.tr" adresi kullanılmaktadır.