Çiftçilik hibesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Çiftçilik hibesi nasıl alınır?
  2. Genç Çiftçi Projesi kaç yaş sınırı?
  3. Tarım teşvik kredisi nasıl alınır?
  4. Kosgeb hayvan desteği veriyor mu?
  5. Çiftçi belgesi kaç yaş sınırı?

Çiftçilik hibesi nasıl alınır?

TC kimlik numarası ile gencciftci.tarım.gov.tr internet sitesi üzerinden, yeni çiftçi kaydı oluşturulmalıdır. Yeni çiftçi kaydı oluşturduktan sonra, başvurular bölümünden genç çiftçi hibe müracaatı yapılır. Yapılan online ön başvurudan sonra, sistemden başvuru belgesi alınmalıdır.

Genç Çiftçi Projesi kaç yaş sınırı?

Ancak ilk başvuru koşulları aşağıdaki gibidir: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Eğitim Öğretim hayatının olması, Örgün okulda okumuyor olması, 18 yaşından büyük olması ve 41 yaşından gün almamış olması, Vergi mükellefi olmamak, Ücretli olarak herhangi bir iş yerinde çalışıyor olmamak, Başvuru tarihinde belirtilen ...

Tarım teşvik kredisi nasıl alınır?

Kırsal kalkınmayı desteklemek amacı ile Genç Çiftçi Projesi kapsamında genç çiftçilere hibe kredi verilmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen bir kredidir. Genç çiftçi hibe krediyi alabilmek için önce https://gencciftci.tarim.gov.tr adresine giriş yapıp ön kayıt yaptırılması istenmektedir.

Kosgeb hayvan desteği veriyor mu?

Tarım ve Hayvancılık ile uğraşan tüm yaşlı, genç çiftçilerimizi KOSGEB desteklemektedir. Ancak, sağlamış olduğu bu destek yapacakları ticari amaç güdülerek yapılan yatırımlar sonrasında sağlanmaktadır.

Çiftçi belgesi kaç yaş sınırı?

Devletin verdiği 30 bin liralık hibe desteğini almak isteyenler için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başvuru sayfası gencciftci.tarim.gov.tr adresi erişime açıldı. 30 binlik hibeden yararlanmak için genç çiftçi adaylarının 18 yaşını doldurmuş, 41 yaşından gün ış olması gerekiyor.