Wirofon kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Wirofon kapandı mı?
  2. Turk Telekom ev telefonu kaç TL?
  3. Wirofon nedir ne işe yarar?
  4. Wirofon yerine ne kullanılır?
  5. LAFF uygulaması kimin?
  6. WhatsApp'ın yerine ne kullanılabilir?
  7. WhatsApp yerine ne yuklenir?
  8. LAFF uygulaması yerli mi?
  9. LAFF yerli mi?
  10. WhatsApp yerine yerli uygulama hangisi?
  11. WhatsApp gibi uygulamalar nelerdir?
  12. LAFF uygulaması kime aittir?
  13. LAFF kime ait?
  14. LAFF uygulamasi kime ait?

Wirofon kapandı mı?

Türk Telekom Wifi ya da mobil internet bağlantınızla sesli ya da görüntülü görüşme yapılamsına imkan veren Wirofon servisini kapatma kararı aldı.

Turk Telekom ev telefonu kaç TL?

Standart Hat, tüm vergiler dahil, ayda 36,62 TL'ye konuşma imkanı sunar.

Wirofon nedir ne işe yarar?

Wirofon, anlık mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Wirofon üzerinden diğer tüm Wirofon'u olan kullanıcılara ücretsiz mesajlaşma sesle ve görüntülü arama yapma hakkına sahip olunur.

Wirofon yerine ne kullanılır?

PTT'nin yerli mühendislik bilgi ve birikimi ile geliştirilen PTT Messenger, anlık sesli, görüntülü ve yazılı haberleşme, dosya ve konum paylaşım uygulaması, Bakanlar Kurulu'nda görücüye çıktı.

LAFF uygulaması kimin?

Türk Telekom'un anlık mesajlaşma uygulaması olan Laff Messenger, ücretsiz olarak, arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşabilmenizi veya onları arayabilmenizi sağlayor. * ÜCRETSİZ ARAMA: Arkadaşlarınızı ve ailenizi, yurt dışında olsalar bile, ücretsiz arayın.

WhatsApp'ın yerine ne kullanılabilir?

WhatsApp'a alternatif uygulamalar:
  • Viber,
  • ICQ,
  • Google Duo,
  • Signal,
  • Telegram,
  • Turkcell BiP,
  • Discord.
Hicri 3 Şevval 1442

WhatsApp yerine ne yuklenir?

İşte WhatsApp yerine kullanılabilecek yerli ve yabancı uygulamalar... Telefonlar için uygulaması bulunan Telegram'ın da WhatsApp'taki gibi bir web sürümü mevcut. Rus programcısı Pavel Durov tarafından oluşturulan Telegram, çoklu platform desteği sunan, oldukça güvenli anlık sesli ve görüntülü mesajlaşma servisidir.

LAFF uygulaması yerli mi?

LAFF MESSENGER NEDİR? Türk Telekom'un anlık mesajlaşma uygulaması olan Laff Messenger, ücretsiz olarak, arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşabilmenizi veya onları arayabilmenizi sağlayor.

LAFF yerli mi?

Türk Telekom'un Ar-Ge ve teknoloji şirketi Argela tarafından geliştirilen yerli ve milli mesajlaşma uygulaması LAFF'ın Beta sürümü, Android ve iOS platformları için kullanıma sunuldu. LAFF Beta, tüm mobil platformlar üzerinden operatör bağımsız olarak kullanılabilecek.

WhatsApp yerine yerli uygulama hangisi?

WhatsApp yerine kullanılabilecek Telegram, Signal, BİP, Dedi ve Viber gibi çeşitli yerli, yabancı kaynaklı uygulama bulunuyor. Peki, Telegram, Signal, BİP, Dedi ve Viber nedir, güvenli mi, nasıl kullanılır ve ücretli mi?

WhatsApp gibi uygulamalar nelerdir?

Bu iki konuda da öne çıkan uygulamaların başında Signal ve Telegram geliyor. WhatsApp, iki önemli ücretsiz rakibi Signal ve Telegram gibi güçlü bir uçtan uca şifreleme özelliğine sahip.

LAFF uygulaması kime aittir?

1.3 UYGULAMA Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. tarafından geliştirilmiştir.

LAFF kime ait?

Türk Telekom'un Ar-Ge ve teknoloji şirketi Argela tarafından geliştirilen yerli ve milli mesajlaşma uygulaması LAFF'ın Beta sürümü, Android ve iOS platformları için kullanıma sunuldu.

LAFF uygulamasi kime ait?

1.3 UYGULAMA Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. tarafından geliştirilmiştir.