Cep anahtar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Cep anahtar ne işe yarar?
  2. İşCep neler yapılır?
  3. Iş Bankası'nda hesabıma nasıl bakabilirim?
  4. Cep Anahtar nasıl kullanılır?

Cep anahtar ne işe yarar?

Cep Anahtar, ileri güvenlik aracı olup mobil cihazlarda çalışan ve "Tek Kullanımlık Şifre" üreten ücretsiz bir uygulamamızdır. İnternet Şubeye girmek için müşteri numaranızı ve şifrenizi girdikten sonra, İşCep- Cep Anahtar alanından cep anahtar kodunuzu girerek tek kullanımlık şifrenizi oluşturabilirsiniz.

İşCep neler yapılır?

Her bankada olduğu gibi, İş Bankası'nın da müşterilerine sunmuş olduğu bir mobil bankacılık uygulaması bulunuyor. İşCep mobil uygulamasında, kişiler para gönderme ve borç ödeme gibi birçok işlemi kolayca yapabiliyor. ATM üzerinden gerçekleştirilen tüm işlemler, bu uygulama üzerinden yapılabiliyor.

Iş Bankası'nda hesabıma nasıl bakabilirim?

0850 724 07 24 numaralı İş Bankası çağrı merkezini arayarak dilediğiniz zaman hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işleminizi sesli yanıt sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Cep Anahtar nasıl kullanılır?

"Bankamatik'ten kartsız para çekmek için müşteri numarası ve altı haneli interaktif bankacılık şifresi tuşladıktan sonra Cep Anahtar seçeneğini seçip, çekmek istenilen tutar bilgisinin ve Cep Anahtar'la üretilen tek kullanımlık şifrenin tuşlanması ile işlem gerçekleştirilebiliyor."