Durex nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Durex nedir ne işe yarar?
  2. Durex Extreme ne işe yarar?
  3. Ok ne işe yarar?
  4. Kondom ne demek türkçesi?
  5. Prezervatif kimler kullanır?
  6. Durex Extreme jel nereye sürülür?
  7. Prezervatif ne zaman kullanılır?
  8. Ok Zero ne demek?
  9. Kondom ne demek TDK?
  10. Erkekler prezervatif neden kullanır?
  11. Prezervatiften sperm geçer mi?
  12. Vajinal kuruluk için jel nasıl kullanılır?
  13. Durex Play Aloe Vera Masaj Jeli nasıl kullanılır?

Durex nedir ne işe yarar?

Durex, İngiliz şirketi SSL International tarafından üretilen güvenli seks için kontraseptif (doğum kontrolü) ürünleri için kullanılan ticari addır. 2010 yılında ayak bakım serisi Dr. Scholl's markası ile birlikte 3,9 milyar $ karşılığında Reckitt Benckiser tarafından satın alındı.

Durex Extreme ne işe yarar?

Geciktirici krem erkeği yavaşlatır, tırtık ve noktalar kadını hızlandırır. Kayganlaştırıcı krem erkeği yavaşlatan, %5 benzokain içeririr. Prezervatifin dışında kadını hızlandırmak için tırtık ve noktalar bulunur. Birlikte başlayın, birlikte bitirin, Extreme zevki birlikte yaşayın.

Ok ne işe yarar?

Kelime anlamı “koruyucu” olan prezervatif, istenmeyen gebelikten ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmayı sağlar. İlişki sonunda meninin dışarı akmasını engellen bir kılıf olarak tanımlanabilir.

Kondom ne demek türkçesi?

Kondom cinsel ilişki sırasında kadının hamile kalmasını önlemek için kullanılan bir doğum kontrol yöntemidir. Doğum kontrolünün aynı zamanda birçok farklı yöntemi bulunmaktadır. Kondom aynı zamanda bir diğer ismiyle prezervatif olarak bilinmektedir.

Prezervatif kimler kullanır?

Prezervatif doğum kontrolü ya da güvenli cinsel ilişki isteyen çiftler tarafından kullanılabilir. Bu ürünün kullanımı son derece basittir. Ayrıca yan etkisi de yok denecek kadar azdır. Tüm özelliklerine ek olarak rahim ağzı kanserine karşı da koruyucudur.

Durex Extreme jel nereye sürülür?

*Durex Intense Uyarıcı Jel, DesirexTM jel ile daha yoğun zevk için üretilmiştir. *Ön sevişme sırasında klitoris üzerine damlatılan bir kaç dozu özel formülü sayesinde duyularınızda ısıtıcı, soğutucu ya da tahrik edici hisler yaratmaya yardımcı olur.

Prezervatif ne zaman kullanılır?

PREZERVATİF NE ZAMAN TAKILMALIDIR? Prezervatif cinsel ilişkide penisin iyi bir şekilde ereksiyonu ile birlikte takılmalıdır. Takılması için tam birleşme veya boşalma anına kadar beklenilmemelidir. Çünkü bu süreçte vücut sıvılarının penis ucuna bulaşması ile cinsel yolla bulaşabilen hastalıklar ortaya çıkabilmektedir.

Ok Zero ne demek?

OKEY Zero prezervatif, seks sırasında maksimum hissin yaşanması için ekstra ince yapılı olarak geliştirildi. Neredeyse yokmuş hissi veren prezervatif çeşitleri duyarlılığın çok daha fazla artmasını sağlar. 0.05 mm'lik ölçüsüyle en ince prezervatiflerin başında gelen OKEY Zero kayganlaştırıcı da içerir.

Kondom ne demek TDK?

Kondom cinsel ilişki sırasında kadının hamile kalmasını önlemek için kullanılan bir doğum kontrol yöntemidir. Doğum kontrolünün aynı zamanda birçok farklı yöntemi bulunmaktadır. Kondom aynı zamanda bir diğer ismiyle prezervatif olarak bilinmektedir.

Erkekler prezervatif neden kullanır?

Prezervatif; çoğunlukla erkeklerin kullandığı, cinsel ilişki sırasında erkeğin spermlerinin kadının yumurtalıklarına ulaşmasını engelleyen esnek, ince ve koruyucu bir kılıftır. İstenmeyen gebelikten koruması birincil faydası ise, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan koruması da ikincil faydasıdır.

Prezervatiften sperm geçer mi?

Yanlış yüzey kullanımı nedeniyle prezervatif üzerinde bulunan spermisid (sperm öldürücü) jel etkinliğini yitirebilir. Yanlış boyda prezervatif kullanımı: Prezervatifin penis boyutuna uyumlu olmaması ve bol gelmesi durumunda spermin dışarı sızması riski vardır.

Vajinal kuruluk için jel nasıl kullanılır?

Kayganlaştırıcılar su, yağ, petrol ve silikon bazlı olarak ayrılır. İdeal olan ilişki sırasında çay kaşığı büyüklüğünde bir miktarda kayganlaştırıcı kullanmaktır. Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir.

Durex Play Aloe Vera Masaj Jeli nasıl kullanılır?

Durex Su Bazlı Kayganlaştırıcı, yağ ve koku içermemesi sayesinde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Cinsel bölge kayganlaştırıcısı ürünü avucunuza sıkarak ısınmasını sağladıktan sonra istediğiniz bölgeye uygulayabilir, aloe veranın uyarıcı etkisini deneyimleyebilirsiniz.