Nondo Ozone nedir?

İçindekiler:

  1. Nondo Ozone nedir?
  2. Ozon sütünün fiyatı ne kadar?
  3. Cilde ozon tedavisi nedir?
  4. Nondo ozon sütü ne işe yarar?
  5. Ozon yağı ne işe yarar?
  6. Ozon enjeksiyonu nedir?
  7. Ozon tedavisi kaç seansta etki eder?
  8. Ozon yağı tedavisi nasıl uygulanır?
  9. Ozon kaç seans uygulanmalı?
  10. Ozon tedavisi nedir nerelerde kullanılır?
  11. Ozon tedavisi hangi aralıklarla yapılır?

Nondo Ozone nedir?

Özet Bilgi: Doğal cilt temizleme sütü. Ürün Faydaları: Nanoteknoloji ile ayrıştırma ve tekrar birleştirme sonucu elde edilmiş ozon sütü,cilt bakımında önemli olan oksiyeni 3 katına kadar çıkartmaya yardımcı olur.

Ozon sütünün fiyatı ne kadar?

Nondo Ozon Cilt Bakım Sütü son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 74,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 55,20 TLŞu Andaki Fiyat: 55,20 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Cilde ozon tedavisi nedir?

Ozonu diğer cilt bakım uygulamalarından ayıran tarafı, işlemin içten ve dıştan yapılmasıdır. Bu sayede cildin oksijenlenmesi, nemlenmesi, korunması, yenilenmesi ve normal haline dönüştürülmesi sağlanır. Böylece kalıcı etki yaratılır. Cilt temizlenir, sıkılaşır, toksinler atılır.

Nondo ozon sütü ne işe yarar?

Nanoteknoloji ile ayrıştırme ve tekrar birleştirme sonucu elde edilmiş ozon sütü, cilt bakımda önemli olan oksiyeni 3 katına kadar çıkarır ve zengin ozon gazının cildinizi yenilemesine yardımcı olur.Ozon Sütü Derinin hücre yapısınına kadar inerek cildin tamirini ve yenilemesini sağlar.

Ozon yağı ne işe yarar?

Ozon yağı antioksidan özellikleri sayesinde sivilce ve akne gibi sorunlarla baş etmemize yardımcı oluyor. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayarak gözeneklerin tıkanmasının önüne geçiyor. Egzama gibi cilt rahatsızlıklarının daha hızlı bir şekilde iyileşmesine destek oluyor.

Ozon enjeksiyonu nedir?

Ozon tedavisi, bir rahatsızlığı ya da oluşan yarayı tedavi amacıyla vücudunuza ozon gazı uygulanmasını ifade eder. Ozon gazı, üç oksijen atomundan (O3) oluşan renksiz bir gaz olarak tanımlanır. Bağışıklık sistemini uyarmak suretiyle tıbbi hastalıklar veya rahatsızlıkları tedavi etmek için kullanılabilir.

Ozon tedavisi kaç seansta etki eder?

Ozon gazının sonsuz bir etkisi olmadığı için, 10 seanstan sonra belirli aralıklarla tek seanslık takviye dozlarla etkisinin devam etmesi amaçlanır. Seans sıklığı yine hastalık dışında, hastanın ve hastalığının durumuna göre belirlenir. Çoğu hastada haftada 2 seans uygulama önerilir.

Ozon yağı tedavisi nasıl uygulanır?

Ozon yağı, ciltte sonuç alınmak istenen bölgeye sürülmektedir. Cilde uygularken parmağınızın ucuna dökün ve masaj hareketleriyle sürün. Saça uygulamak için, köklerden başlayarak uçlara doğru masaj hareketleri ile sürebilirsiniz. Ozon yağını saçınızda 1-2 saat beklettikten sonra, bol suyla durulayabilirsiniz.

Ozon kaç seans uygulanmalı?

Ozon tedavisi hastalığa, şiddetine evresine göre belirlenen dozlarda, haftada 2-3 seans 10-15 seans uygulanır. Duruma göre ikinci bazen üçüncü kür tedavi gerekebilir.

Ozon tedavisi nedir nerelerde kullanılır?

Akciğer ve karaciğer hastalıkları, böbrek hastalıkları, şeker hastalığı, cilt hastalıkları, kanser hastalıkları, ortopedik rahatsızlıklar, diş ve diş eti hastalıkları, bağırsak hastalıkları, kadın hastalıkları ve cinsel sorunların tedavisinde de ozondan faydalanılır.

Ozon tedavisi hangi aralıklarla yapılır?

Genellikle haftada üç uygulama ve toplamda 12 uygulama olacak şekilde yapılmaktadır. Kronik vakalarda ayda bir kez idame dozu şeklinde uygulama yapılması da önerilmektedir. Minör uygulamalar: Tek başına uygulamadan çok diğer tamamlayıcı tıp yöntemleriyle kombine edilen ozon tedavisi şeklidir.