Ispanya cep telefonu nasıl aranır?

İçindekiler:

  1. Ispanya cep telefonu nasıl aranır?
  2. Ispanya numarası nasıl kaydedilir Whatsapp?
  3. Portekiz telefon numarasi nasil kaydedilir?
  4. Yurt dışından Türkiye cep telefonu nasıl aranır?
  5. Avustralya nasıl aranır?
  6. Türkiye numarası nasıl kaydedilir?
  7. Yurt dışından nasıl aranır?
  8. Avustralya'nın telefon kodu nedir?
  9. Indonesia numarası nasıl kaydedilir?

Ispanya cep telefonu nasıl aranır?

İspanya'nın uluslararası telefon kodu (+34) olarak kullanılmaktadır. Türkiye'den İspanya'ya yapacağınız telefon görüşmelerinde bu telefon kodunu kullanabilirsiniz. Uluslararası iş yapanlar, bu ülkede sevdiklerin bulunanlar ülkenin telefon kodunu mutlaka öğrenmelidir.

Ispanya numarası nasıl kaydedilir Whatsapp?

Uluslararası telefon numaraları nasıl kaydedilir
  1. Telefon rehberinizi açın.
  2. Kişinin telefon numarasını yazarken ilk önce bir artı (+) simgesi koyun.
  3. Ülke kodunu yazın, ardından telefon numarasını eksiksiz olarak girin.

Portekiz telefon numarasi nasil kaydedilir?

Portekiz telefon kodu olan +351'i kullanmak hem mobil hat aramalarında hem de sabit hat aramalarında zorunludur. Bu yüzden yakınınız tarafından size verilen telefon numarasını çevirmeden önce +351'i girmeli sonra size verilen telefon numarasını tuşlamalısınız.

Yurt dışından Türkiye cep telefonu nasıl aranır?

Ülke dışından ülkemizde bulunmakta olan bir telefonun aranması gerektiğinde bu numaralar numaranın başına getirilmesi gerekmektedir. Diğer bir tabirle de +9 getirilmesi gerekmektedir. Yani 55 55 numaralı telefon numarasını yurt dışından aramak için yapılması gereken başına 009 (+9) getirilmesidir.

Avustralya nasıl aranır?

Avustralya Telefon Sistemi
  1. Uluslararası arama kodu: +61. ...
  2. Avustralya dünya çapında telefon şebekesi konusunda en gelişmiş sistemlerden birine sahiptir ve ülkeyi ziyaret edenler haberleşme konusunda kesinlikle bir zorluk yaşamaz. ...
  3. Uluslararası bir arama yapabilmek için 011+ülke kodu +alan kodu +numara tuşlanmalıdır.
Daha fazla öğe...

Türkiye numarası nasıl kaydedilir?

Daha sonra ülke kodu girilir ve sonrasında 'sıfırsız' olmak üzere alan kodu ve numara çevrilir. + 55 55 yazılarak, Türkiye içi dahil dünyanın her yerinden bu numaraya ulaşılabilir. İşte bu nedenle, daha telefon numaralarını ilk kez kaydederken, +│90 Alan Kodu│Sıfırsız Numara olarak düzenlemelisiniz.

Yurt dışından nasıl aranır?

Yurt Dışını Arama Yurt dışındayken diğer ülkelere yapılan aramalarda, "bulunduğunuz ülke uluslararası çıkış kodu-aradığınız ülke kodu-aradığınız şebeke kodu-numara" tuşlanarak yapılabilir. Yurt dışında bulunduğu ülkedeki operatörün kullanıcısını ararken, sadece GSM numarasını tuşlaması yeterlidir.

Avustralya'nın telefon kodu nedir?

+61 Avustralya/Ülke kodları

Indonesia numarası nasıl kaydedilir?

Türkiye' den Endonezya ile nasıl telefon iletişimi kurabilirim diye düşünüyorsanız, sabit telefonunuzdan veya cep telefonunuzdan Endonezya'yı arayabilmek için Endonezya'nın uluslararası telefon kodu olan +62'yi tuşladıktan hemen sonra aramak istediğiniz kişinin telefon numarasını tuşlamalısınız.