ÖSYM sınav ücreti internetten nasıl yatırılır?

İçindekiler:

  1. ÖSYM sınav ücreti internetten nasıl yatırılır?
  2. ÖSYM sınav ücreti hangi banka?
  3. Kaymakamlık sınav ücreti nasıl yatırılır?
  4. TUS ücreti hangi banka?
  5. ÖSYM hangi bankalara para Yatirilir 2021?
  6. 2021 Kaymakamlık sınav ücreti ne kadar?

ÖSYM sınav ücreti internetten nasıl yatırılır?

ÖSYM Ödemeleri
  1. Akbank Mobil'e giriş yap, "Ödeme Yap" menüsünden "ÖSYM Ödemeleri"ni seçerek başvuru yapılan sınavı ve adayın T.C. Kimlik numarası bilgisini girdikten sonra ödemeni anında gerçekleştirebilirsin.
  2. Akbank İnternet'te "Ödemeler" menüsündeki "Kurum-> Eğitim-Sınav" seçeneğine tıkla.

ÖSYM sınav ücreti hangi banka?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan 'ÖDEMELER' alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilir.

Kaymakamlık sınav ücreti nasıl yatırılır?

Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, aynı gün saat 23.59'a kadar ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Adaylar, banka şubesinden/ATM'den sınav ücreti ödemesi yapmamalıdır.

TUS ücreti hangi banka?

Ödeme Yerleri:Akbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Finansbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk ...

ÖSYM hangi bankalara para Yatirilir 2021?

YKS EK YERLEŞTİRME ÜCRETİ HANGİ BANKADAN YATIRILIR? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan 'ÖDEMELER' alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilir.

2021 Kaymakamlık sınav ücreti ne kadar?

adaylar, 375,00 TL olan sınav ücretini aynı gün yatıracaklardır.