Bir çok nasıl nasıl yazılır?

İçindekiler:

  1. Bir çok nasıl nasıl yazılır?
  2. Hiçbirinin nasıl yazılır?
  3. Bir şey Birçok nasıl yazılır?
  4. 1985 den beri nasıl yazılır?
  5. Bir yerde nasıl yazılır?
  6. Herhangi bir şey nasıl yazılır TDK?
  7. 1985 te mi de mi?
  8. Ahlakın nasıl yazılır?
  9. Bir yerde nasıl yazılır TDK?
  10. Her yerde nasıl yazılır TDK?

Bir çok nasıl nasıl yazılır?

BİRÇOK NASIL YAZILIR? Bu kelimenin “birçok, bir çok” olarak yazıldığı sorgulanır. Bu kelimenin doğru kullanımı birçok şeklinde olmalıdır.

Hiçbirinin nasıl yazılır?

Ayrı mı bitişik mi yazılacağı çok araştırılan bir bilgi oluyor. Fakat TDK'ya göre hiçbiri kelimesi, bitişik yazılmalıdır. Kişiler bu kelimeyi ayrı olarak yazdıklarında, yazım yanlışı yapar. Bu nedenden dolayı mutlaka yazılırken "hiçbiri" şeklinde yazılmalıdır.

Bir şey Birçok nasıl yazılır?

BİRÇOK ŞEY NASIL YAZILIR? Birçok şey kelimesi bir hayli, sayısı belirsiz, oldukça çok anlamlarına gelmektedir. Bu kelimenin doğru yazılışı birçok şey şeklinde olmalıdır.

1985 den beri nasıl yazılır?

Doğru kullanımı 1985'te şeklinde olmalıdır.

Bir yerde nasıl yazılır?

BİR YER NASIL YAZILIR? Türk Dil Kurumu'na göre ''bir yer'' ayrı yazılır.

Herhangi bir şey nasıl yazılır TDK?

Türk Dil Kurumu'na göre 'herhangi bir' olarak yazılır. Bu kelimenin cümle içerisinde kullanılmış doğru örneklerini burada bulabilirsiniz.

1985 te mi de mi?

Sayılara getirilen ekleri ayırmak için konur: 1985'te, 8'inci madde, 2'nci kat; 7,65'lik, 9,65'lik, 657'yle vb. 5. Belirli bir tarih bildiren ay ve gün adlarına gelen ekleri ayırmak için konur.

Ahlakın nasıl yazılır?

işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Ahlağın şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Ahlakın şeklinde olmalıdır.

Bir yerde nasıl yazılır TDK?

BİR YER NASIL YAZILIR? Türk Dil Kurumu'na göre ''bir yer'' ayrı yazılır. Kelimenin cümle içerisinde doğru kullanımını aşağıdan görebilirsiniz.

Her yerde nasıl yazılır TDK?

HER YER NE DEMEK: Var olan bütün mekanlar, alanlar anlamındadır. HER YER NASIL YAZILIR? Bu kelimenin her yer mi, heryer mi olarak yazıldığı sorgulanır. Bu kelimenin doğru kullanımı her yer şeklinde olmalıdır.