Kadıköy Karaköy vapuru nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Kadıköy Karaköy vapuru nereden kalkıyor?
  2. Kadıköy Karaköy vapur kaç dakika sürüyor?
  3. Kadıköy Kabataş vapur ne kadar sürer?
  4. Vapur akbil kaç TL?
  5. Kadıköy Karaköy nasıl gidilir?
  6. Eminönü vapur nereye gider?
  7. TURYOL nerelere gidiyor?
  8. Kadıköyden Kabataşa vapur var mı?
  9. Üsküdar Kabataş vapur ne kadar sürer?
  10. Kadıköy Eminönü Vapur kaç TL?
  11. Adalar akbil kaç basıyor?
  12. Eminönü'ne hangi Otobüs gider?
  13. Cevizlibağdan Eminönüne nasıl gidilir?

Kadıköy Karaköy vapuru nereden kalkıyor?

KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ vapur hattının ilk durağı Kadıköy (Eminönü İskelesi) olup son durağı Eminönü (Şehir Hatları Kadıköy İskelesi) durağıdır.

Kadıköy Karaköy vapur kaç dakika sürüyor?

Beyoğlu – Karaköy iskelesi ile Kadıköy İskelesi arasında kalkış ve varışlı olmak üzere denizyolu – feribot – gemi – tekne – vapur yolculuğu 20 dakika ila 30 dakika arasında değişmektedir.

Kadıköy Kabataş vapur ne kadar sürer?

Kabataş - Adalar Vapur Seferleri Hakkında KabataşKadıköy - Kınalıada – Burgazada – Heybeliada – Büyükada – Bostancı hattı yolculuk süresi 2 saat 20 dakikadır. Kabataş iskelesine metro, taksi, minibüs ve İETT seçeneklerinden herhangi biri ile ulaşım mümkündür.

Vapur akbil kaç TL?

İstanbul'da vapur ücreti hattına göre tam bilet 3.50 Tl ile 5.50 TL arasında. Öğrenci bilet ücreti 1.70, indirimli tarifesi ise 2.50 TL.

Kadıköy Karaköy nasıl gidilir?

İstanbul konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Karaköy Kadıköy Hattı konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 11K, 11N, 11Y, 16F, 16M, 16S, 16U, 320A, 6.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4, M5.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-319.

Eminönü vapur nereye gider?

Eminönü'nden başlayarak Anadolu Kavağı'nda sona eren güzergâhta Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Küçüksu, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Emirgan, İstinye, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı olmak ...

TURYOL nerelere gidiyor?

  • Eminönü - Karaköy - Üsküdar - Kadıköy - Bakırköy - Beşiktaş
  • Çınarcık - Kocadere - Esenköy - Armutlu.
  • Ada Seferleri.
  • Boğaz Turu.
  • Ayvalık - Midilli.
  • Çeşme - Sakız.

Kadıköyden Kabataşa vapur var mı?

Kadıköy'den kalkan vapurlarla Kabataş'a ulaşabilirsiniz. Bu vapurlarla Anadolu Yakası ilçesi Kadıköy'den doğrudan Avrupa Yakası'nda yer alan Kabataş'a deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz. ... İstanbul Kabataş'tan kalkan Dentur vapurlarının kalkış ve varış saatlerini inceleyebilirsiniz.

Üsküdar Kabataş vapur ne kadar sürer?

Yön: Kabataş (Dentur) →Üsküdar (Dentur) Duraklar: 2 Yolculuk Süresi: 15 dk Hat Özeti: Kabataş (Dentur), Üsküdar (Dentur) ÜSKÜDAR - KABATAŞ vapur hattı (Kabataş (Dentur) →Üsküdar (Dentur)) arası 2 güzergah içeriyor.

Kadıköy Eminönü Vapur kaç TL?

Şehir Hatları Kadıköy – Karaköy – Eminönü vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Adalar akbil kaç basıyor?

Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya sefer düzenleyen Prenstur firması yolcu taşımacılığını 6 yaş üzeri kişi başı 14 TL olarak belirlenirken, seferlerde akbil kullanılabiliyor. Akbil ile geçişler kişi başı 10 TL olarak ücretlendiriliyor.

Eminönü'ne hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Eminönü İETT Durakları yakınından geçiyor: 28, 30D, 32, 37E, 38E, 54E, 66, 74A, 78, 93, 97GE, EM1.

Cevizlibağdan Eminönüne nasıl gidilir?

Cevizlibağ Tramvay Durağı na geçin. Kabataş yönüne giden tramvaya binin. Tramvay Eminönü Durağı na geldiğinde tramvaydan inin. Metrobüsten sonra tahmini varış süresi: 25-30 dk.