Aytemiz puan kaç TL?

İçindekiler:

  1. Aytemiz puan kaç TL?
  2. Aytemiz kart ne ise yarar?
  3. Aytemiz indirim kartı nasıl alınır?
  4. Aytemiz ne demek?
  5. Aytemiz mobil ödeme nasıl yapılır?
  6. 8869 sms nedir?
  7. Benzin kartları nedir?
  8. Petrol Ofisi indirim kartı nasıl alınır?
  9. Aytemiz Vaay nasıl kullanılır?
  10. Vaay nedir?
  11. Shell Mobil ödeme nasıl yapılır?
  12. Aytemiz Vaay nasıl yapılır?
  13. Toplu SMS gönderimi nasıl yapılır?
  14. Sodexo kart ile benzin alınır mı?
  15. PO Positive Card nasıl alınır?

Aytemiz puan kaç TL?

Kazandığım puanlarımı nasıl kullanabilirim? Puan kullanımı için, kartınızın otomasyon sistemine okutulması gerekmektedir. Aytemiz Kart'ınızda biriken puanlar 10 TL (600 puan) ve üzerinde ise onayınızla birlikte puanlarınızı harcayabilirsiniz. Harcanacak tutarı ön saha satış görevlisine belirtmeniz gerekmektedir.

Aytemiz kart ne ise yarar?

Aytemiz Kart, anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında yapacağınız yakıt alışverişlerinizde puan kazanmanızı sağlayan, Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş.'nin sunduğu sadakat kart programıdır.

Aytemiz indirim kartı nasıl alınır?

1.Adım: Aytemiz istasyonlarından Aytemiz Kart alınır. Cep telefonunuzdan ONAY yazın, bir boşluk bırakın, 16 haneli kart numarasını AD ve SOYADINIZI aralarında birer boşluk bırakarak yazıp 8869'a kısa mesaj olarak gönderilir. 2.Adım: www.aytemiz.com.tr adresine girilir. Aytemiz Kart görseline tıklanır.

Aytemiz ne demek?

Aytemiz isminin anlamı TDK'da yer alan bilgilere göre şu şekilde: Ay gibi saf ve temiz olan.

Aytemiz mobil ödeme nasıl yapılır?

  1. Adım: Aytemiz istasyonlarından Aytemiz Kart alınır. ...
  2. Adım: Aytemiz mobil uygulaması indirilir. ...
  3. Adım: Giriş yaptıktan sonra açılan ekranda “Ödeme Sistemleri” alanına tıklanır. ...
  4. Adım: BKM Express veya Paycell hangi ödeme yöntemiyle Mobil Ödeme işlemi yapılacağı seçilir.
Daha fazla öğe...

8869 sms nedir?

Aytemiz kartı aktif hale getirmek ve iletişim onayı için cep telefonunuzdan ONAY yazarak 16 haneli kart numaranız ,AD ve SOYADINIZI aralarında birer boşluk bırakarak 8869'a SMS olarak göndermeniz yeterlidir. ... (Gönderecğiniz aktivasyon SMS'i, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.)

Benzin kartları nedir?

Yakıt kartı; şirket araçlarında kullanılan ve MultiPetrol, BP Taşıtmatik, Opet Otobil gibi örnekleri olan; araçların yakıt alımlarında zamandan tasarruf, vergi muafiyeti ve araçlar üzerinden tam kontrol gibi birçok avantaj sunan bir akaryakıt satın alma çözümüdür.

Petrol Ofisi indirim kartı nasıl alınır?

Petrol Ofisi istasyonlarındaki POS terminaller üzerinden alınabilir.

Aytemiz Vaay nasıl kullanılır?

Mobil Uygulama ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Ödeme Sistemleri butonuna tıklanır. Açılan ekrandan Bakiye Yükle butonuna tıklanarak Aytemiz Cüzdana yükleyeceğiniz tutarı ve yükleme yapacağınız ödeme kanalını seçerek Aytemiz Cüzdana Yükle butonuyla bakiye yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Vaay nedir?

Hayatımızın yeni normalinde Aytemiz'in müşterilerine önerdiği “Mobil Ödeme” ve “Araçtan Öde” konforunu %5'e varan avantajlı fiyatlarla sunan yepyeni bir elektronik satış deneyimidir. Özetle yakıt alımınız arttıkça “Vaay Avantajınız”da artar. Yani deponuz doldukça daha fazla kazanırsınız.

Shell Mobil ödeme nasıl yapılır?

Yapmanız gereken Shell Mobil Uygulaması'nı indirdikten sonra “Aracından inmeden öde” sayfasına giriş yapıp, kredi kartı ve plaka bilgilerinizi kaydetmek! Lütfen yakıt almadan önce istasyon görevlisine mobil ödeme yapacağınızı belirtiniz.

Aytemiz Vaay nasıl yapılır?

Aytemiz Mobil uygulamasını indirin ana sayfada yer alan Vaay butonuna tıklayın. Açılan ekrandaki bilgilendirme içeriklerini geçtikten sonra “Hemen Vaay'lı Ol” butonuna tıklayarak Aytemiz Sanal Kart oluşturma ekranındaki bilgileri eksiksiz doldurarak kartınızı oluşturun.

Toplu SMS gönderimi nasıl yapılır?

Sohbetler ekranının en üstünde bulunan Toplu Mesaj Listeleri'ne dokunun. Toplu Mesaj Listeleri ekranının en altında bulunan Yeni Liste'ye dokunun. Eklemek istediğiniz kişileri aratın veya seçin. Oluştur'a dokunun.

Sodexo kart ile benzin alınır mı?

Araçlarımız Türkiye'nin her yerine gidiyor. ... Fuel Pass Opet ile tüm Türkiye'de yer alan 1.100'den fazla Otobil sisteminin geçerli olduğu Opet istasyonlarından faydalanabilirsiniz. Sodexo Mobil Uygulamamızdan Opet istasyonlarını görüntüleyebilirsiniz.

PO Positive Card nasıl alınır?

Positive Card'a sahip olmak için ne yapmam gerekiyor? Positive CardPetrol Ofisi akaryakıt istasyonlarından ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.