Milli Savunma Bakanlığına başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Milli Savunma Bakanlığına başvuru nasıl yapılır?
  2. Uzman cavus alımı KPSS Sartı var mı?
  3. Jandarma Astsubay Alımı 2021 Başvuru nasıl yapılır?
  4. Polislik başvuruları ne zaman yapılıyor?
  5. Astsubay Sınavı ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığına başvuru nasıl yapılır?

Adaylar başvurularını Kılavuzda belirtilen tarihe kadar, Milli Savunma Bakanlığının www.personeltemin.msb.gov.tr www.msb.gov.tr internet adresindeki başvuru formunu doldurarak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Uzman cavus alımı KPSS Sartı var mı?

Başvurular internet üzerinden yapılacak. KPSS puanı 50 ve üzerinde olan adaylar başvurabilecek, sıralama KPSS puanına göre yapılacak. Mesleki branşlara başvuracak ortaokul mezunu adaylarda ise KPSS şartı aranmayacak.

Jandarma Astsubay Alımı 2021 Başvuru nasıl yapılır?

Başvuruda bulunacak vatandaşlar, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresine giderek, ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından başvurularını yapabilecek.

Polislik başvuruları ne zaman yapılıyor?

Adaylar, 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Yüksekokullarında eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların polis memuru olarak atamaları yapılacak.

Astsubay Sınavı ne zaman?

ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre, MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı Pazar günü saat 10.15'te tüm il merkezlerinde yapılacak. Sınav sonuçları sadece 2021 yılı için geçerli olacak.