Genius Bar desteği ne demek?

İçindekiler:

  1. Genius Bar desteği ne demek?
  2. Apple destekten randevu nasıl alınır?
  3. Apple Genius ne yapar?
  4. Applecare garantisi ne demek?
  5. Apple teknik uzman ne iş yapar?
  6. Apple garanti uzatma var mı?
  7. Apple uzman nedir?
  8. Apple çalışanlarına ne deniyor?

Genius Bar desteği ne demek?

Genius Bar Apple ürünlerinin müşterileri için konsiyerj tarzı destek sağlamak amacıyla, Apple'ın perakende satış mağazalarından birinin tamamında bulunan bir teknoloji destek istasyonudur. ... Apple ürünlerinin mağazadaki onarımları eskiden Mac Geniuses olarak bilinen "Geniuses" tarafından gerçekleştirilir.

Apple destekten randevu nasıl alınır?

0216 282 15 11 nolu telefon numarası Apple müşteri hizmetlerine ait. Bu numarayı arayarak, destek elemanına sizin için randevu ayarlamasını rica edebilirsiniz. Bu linke tıklayarak, Apple web sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. Önce cihazınızı seçin.

Apple Genius ne yapar?

Bir “Genius” olarak, ihtiyacı olan Apple müşterilerine uygulamalı teknik destek sağlarken arkadaşça bir yaklaşımla açıklayıcı öneriler sunarsınız. Ürünlerle ilgili sorunları anında tespit eder, sorunun kaynağını müşterilerinize sabırla ve empatiyle anlatırsınız.

Applecare garantisi ne demek?

Satın aldığımız tüm Apple ürünleri, kendilerine özel bir garanti kapsamı ile birlikte gelir. Örneğin MacBook serisi için garanti kapsamı 1 senelik sınırlı garanti (Türkiye'den alınan ürünlerde 2 sene) ve 90 günlük telefonla teknik destektir.

Apple teknik uzman ne iş yapar?

Teknik Uzman olarak, yeni ürün sahiplerinin ürünlerini kullanmaya başlamalarına, mevcut ürün sahiplerininse hızlı ve etkin destek alarak, Apple ile güçlü ve pozitif bir ilişki kurmalarına yardımcı olursunuz. Bir müşterinin yardıma ihtiyacı olduğunda, durumunu hızla değerlendirirsiniz.

Apple garanti uzatma var mı?

Çoğu Apple aygıtı, sınırlı garanti ve 90 güne kadar ek destek ile birlikte sunulur. Aygıtınız uygunsa, ek garanti kapsamı için AppleCare+ planı veya AppleCare Protection Plan satın alabilirsiniz.

Apple uzman nedir?

Uzman olarak, müşterilere doğru çözümleri sunup, ürünlerimizin çevresinde enerji ve heyecan yaratmamıza yardım edersiniz. ... Bu deneyim, sizin müşterilerin ihtiyaçlarını keşfetmenizle başlar. Ardından, mağaza ekibi üyelerinin desteğiyle, bu ihtiyaçları doğru ürünlerle eşleştirirsiniz.

Apple çalışanlarına ne deniyor?

Sıradan bir teknoloji zinciri mağazasında müşterilerle iletişim kurarak ürünlerin satışını gerçekleştiren ve kurulumunu yapan kişilere "Satış Elemanı" adı verilirken Apple, benzer göreve sahip çalışanlarına "Uzman" adını veriyor. Ya da teknik destek ekibine dahi anlamına gelen "Genius" adı veriliyor.