Kıraça Holding sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Kıraça Holding sahibi kimdir?
  2. Kıraça Holding ne iş yapar?
  3. Inan kıraç hangi holding?
  4. Inan Kıraç ailesi kimdir?
  5. Karsan şirketi kime ait?
  6. Inan kıraç ve ailesi kimdir?
  7. Suna Kıraç kimdir vikipedi?
  8. Vehbi Koç'un damadı kim?
  9. Karsan hangi gruba ait?
  10. Karsan kim aldı?
  11. Karsan hisse temettü veriyor mu?
  12. Hexagon Studio kime satıldı?
  13. Hexagon satıldı mı?

Kıraça Holding sahibi kimdir?

1937 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen İnan Kıraç, Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra Londra'da City College of Business'te eğitimine devam etti. Vehbi Koç kayınpederi, Rahmi Koç ise kayın biraderi olan İnan Kıraç, Vehbi Koç'un kızı Suna Kıraç ile 1969 yılında dünya evine girdi.

Kıraça Holding ne iş yapar?

İnan Kıraç ve Claude Nahum tarafından Kıraça Şirketler Topluluğu adıyla 1998 yılında kurulan Kıraça Holding; otomotiv, bağımsız yenileme pazarı, tasarım-mühendislik, denizcilik ve enerji alanlarında faaliyet göstermektedir.

Inan kıraç hangi holding?

Kıraça Holding, 1998 yılında Türk otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden İnan Kıraç önderliğinde Kıraça Şirketler Topluluğu adıyla kurulmuştur.

Inan Kıraç ailesi kimdir?

İnan Kıraç
EvlilikSuna Koç ( e. 1967; ö. 2020)
Çocuk(lar)İpek Kıraç
Ebeveyn(ler)Ali Numan Kıraç
AileCan Kıraç (abisi)
3 satır daha

Karsan şirketi kime ait?

Karsan, 1966 yılında 269 yatırımcı tarafından kurulan ve 1998 yılından itibaren İnan Kıraç yönetiminde hafif ve ağır ticari araç üretimi yapan Bursa merkezli otomotiv şirketi. 2004 yılında hayata geçirdiği tek tesiste çok marka yaklaşımı ile Türkiye'nin ilk fason üreticisi konumundadır.

Inan kıraç ve ailesi kimdir?

Suna Kıraç, 1941 yılında Ankara'da doğmuştur. Annesi Sadberk Hanım, babası Vehbi Koç'dur. Suna Kıraç, Koç Holding Yönetim Kurulu başkan vekilidir. Semahat Koç (d.1929), Rahmi Koç (d.1930), Sevgi Koç (Gönül) (1938) adlarında ablası, kız kardeşi ve abisi vardır.

Suna Kıraç kimdir vikipedi?

Suna Koç Kıraç (3 Haziran 1941, Ankara – , İstanbul), Türk iş insanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu başkan vekiliydi. Arnavutköy Amerikan Kız Koleji'ni ve ardından da Boğaziçi Üniversitesi Bankacılık ve Finansman bölümünü bitirdi.

Vehbi Koç'un damadı kim?

Vehbi Koç'un damadı olan İnan Kıraç, İpek Kıraç'ın babasıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Yerli otomobil üretimi için babayiğitler arıyoruz" çağrısından sonra, üretimin gerçekleştirilmesi için gönüllü olan iş adamlarından biri de İnan Kıraç oldu.

Karsan hangi gruba ait?

Yüzde 63.46'sı Kıraça Holding A.Ş., yüzde 6.03'ü Diniz Grup, yüzde 1.73 İnan Kıraç'a ait olan Karsan'ın yüzde 32.75 oranında hissesi ise BİST'de işlem görmektedir.

Karsan kim aldı?

İnan Kıraç, Koç Ailesinin damadıdır. Koç Holding'in Karsan Otomotiv Sanayii Mamulleri Pazarlama A.Ş.'deki yüzde 20 oranındaki hissesi 210 bin dolar karşılığı 67.75 milyar liraya İnan Kıraç'ın şirketi Kıraça Otomotiv Sanayi ve Ticari Yatırımlar şirketine satıldı.

Karsan hisse temettü veriyor mu?

Karsan şirketi temettü dağıtmayacak.

Hexagon Studio kime satıldı?

İlaç, turizm, otomotiv yan sanayi ve finans sektörlerinde yatırımları bulunan SBK Holding ile Ünlü iş insanı İnan Kıraç'ın başında bulunduğu Kıraça Holding arasında, Heksagon Mühendislik ve Tasarım A.Ş.'nin satışı ile ilgili süreç tamamlandı.

Hexagon satıldı mı?

Bir sonraki aşama, Nahum kardeşlerle hala ortak kalmaya devam ettiği ama yüzde 80'ine sahip olduğu Hexagon'u satmaktı. Bu şirketin satışı da 'de tamamlandı.