Kanlıcada hangi dizi çekiliyor?

İçindekiler:

  1. Kanlıcada hangi dizi çekiliyor?
  2. Garipçe de hangi dizi çekildi?
  3. Beylerbeyinde hangi dizi çekiliyor?
  4. Hangi dizi Hangi yalıda çekildi?
  5. Seferin kızı dizisi nerede çevrildi?
  6. 1 Kadın 1 Erkek dizisi nerede çekiliyor?
  7. Dudaktan Kalbe yalisi nerede?
  8. Yaprak Dökümü köşk kimin?
  9. Sefirin kızı Bodrum'da hangi marinada çekiliyor?
  10. Sefirin kızı nerelerde çekildi?
  11. Kara sevda çekilen ev nerede?
  12. 1 Erkek 1 Kadın yazarı kim?
  13. 1 kadın 1 erkek ne zaman çekildi?

Kanlıcada hangi dizi çekiliyor?

İntikam Dizi Kanlıca'da çekiliyor.

Garipçe de hangi dizi çekildi?

İstanbul, çok uluslu bir filme ev sahipliği yapmaya başladı. Amerikan, İskoç, Meksikalı ve Türk oyuncuların başrollerini paylaştığı 'Ghost of Garip' isimli korku filmi, Garipçe Köyü başta olmak üzere, İstanbul'un tarihi semtlerinde çekiliyor.

Beylerbeyinde hangi dizi çekiliyor?

Beylerbeyindeki köşkler de çekilen diziler arasında Pulsar, Arka Sokaklar, Hatırla Sevgili gibi bir çok dizi bulunmaktadır.

Hangi dizi Hangi yalıda çekildi?

Başrollerinde Şevval Sam ile Talat Bulut'un oynadığı Yasak Elma dizisi İstanbul'un Çubuklu bölgesinde bulunan Hidiv Kasrı'nda çekiliyor. Yasak Elma dizisi İstanbul'un fark semtlerinde de çekiliyor.

Seferin kızı dizisi nerede çevrildi?

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR? Dizinin yurt için çekimleri şu sıralar Bodrum'da gerçekleştirilmeye devam ediyor. Seferin Kızı dizisinin ilk bölümü Montenegro olarak da bilinen Karadağ Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi.

1 Kadın 1 Erkek dizisi nerede çekiliyor?

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk
YapımcıMehmet Karaca Müge Turalı
Öykü kurgusuMurat Dişli
Mekânİstanbul
Görüntü yönetmeniSinan Onur
27 satır daha

Dudaktan Kalbe yalisi nerede?

Dudaktan Kalbe dizisi Sarıyer'deki bir yalıda çekildi. Dört katlı olan yalı yaklaşık 160 yaşında. Çevrede dizideki adıyla “Saip Paşa'nın Yalısı” olarak tanınıyor. Yalı, bir dizi için ilk kez kiralandı.

Yaprak Dökümü köşk kimin?

Bu kadar meşhur olmasına karşın bir isme sahip olmayan köşk, sahibi dolayısıyla “Lazın Köşkü” olarak anılıyor. Köşkün sahibi olan İzzet Tuzcuoğlu Rizeli, köşkü 1982 yılından bu yana farklı dizilere kiralıyor. Bu kadar izlenen bir diziye ev sahipliği yapan köşk, yurt dışından da birçok ziyaretçi ağırlıyor.

Sefirin kızı Bodrum'da hangi marinada çekiliyor?

Sefirin Kızı için birkaç bölümlük çekim, Montenegre olarak bilinen Karadağ Cumhuriyeti'nde gerçekleşti. Sefirin Kızı dizisinde görünen Marina Marmaris Yat Limanı'dır. Dizideki marina Türkiye'nin en zengin yat limanlarından biridir. Dizide kayalıklar, Gediz'in konağı gibi birçok yer Dalyan'da yer alıyor.

Sefirin kızı nerelerde çekildi?

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR? Dizinin yurt için çekimleri şu sıralar Bodrum'da gerçekleştirilmeye devam ediyor. Seferin Kızı dizisinin ilk bölümü Montenegro olarak da bilinen Karadağ Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi.

Kara sevda çekilen ev nerede?

KARA SEVDA Başrollerinde Neslihan Atagül (Nihan) ve Burak Özçivit'in (Kemal) oynadığı Kara Sevda'nın ilk bölümü Zonguldak'ta çekildi. Nihan ve ailesinin oturduğu ev İstinye – Yeniköy yolu üzerinde. Türk televizyonlarında bir dönemin popüler olan Bir İstanbul Masalı da bu evde çekildi.

1 Erkek 1 Kadın yazarı kim?

Senaryosunu Ali Alper Erze, Meriç Acemi, Zeki Enes Akkan, Sadık Bigat, Hasan Can Kaya grubunun yazdığı, senaryo editörlüğünü Murat Dişli'nin, genel yönetmenliğini Müge Turalı'nın, yönetmenliğini Leyla Yaman'ın yaptığı, yapımcılığını ise Mehmet Karaca ve Müge Turalı ikilisinin üstlendiği dizi düşük bütçesiyle göze ...

1 kadın 1 erkek ne zaman çekildi?

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk/İlk bölüm yayın tarihi