Matematik sorularını çözen uygulama var mı?

İçindekiler:

  1. Matematik sorularını çözen uygulama var mı?
  2. Microsoft matematik problemi çözücü ucretli mi?
  3. Kunduz uygulaması ücretli mi?
  4. PhotoMath parali mi?
  5. Kunduz soru başı ne kadar?
  6. Kunduz soru çözümü ücretli mi?

Matematik sorularını çözen uygulama var mı?

'Mathpix' adı verilen uygulama kullanıcıların fotoğrafını çektiği matematik problemlerini çözerek sonuçları sonuçları ve çözüm metotlarını kullanıcı ile paylaşıyor. Matematikle arası iyi olmayanlardansanız artık bu sorunun da çözümü var.

Microsoft matematik problemi çözücü ucretli mi?

Ödevleriniz hakkında yardım alın ve Microsoft Matematik ile tekniklere hakim olmada güven kazanın. Kesinlikle ÜCRETSİZ ve Reklam Yok!

Kunduz uygulaması ücretli mi?

Kunduz ücretli mi? Siz öğrencilerin sorularının kaliteli ve hızlı çözülmesi için 10.000'den fazla eğitmenimiz çalışıyor, eğitmenlerimizin emeğinin karşılığını verebilmek adına farklı ücretlerde paketlerimiz bulunuyor. Sen bir paket almadığın sürece senden herhangi bir ücret çekilmez, bu konuda için rahat olsun.

PhotoMath parali mi?

Akıllı cihazların kamerasıyla çalışan uygulama, matematik sorularının cevaplarını anlık olarak öğrencilere veriyor. PhotoMath'i ücretsiz olarak iOS ve Windows Phone'a indirebilirsiniz.

Kunduz soru başı ne kadar?

Kunduz'da öğrencilerden gelen test sorularını telefonunuz yardımıyla cevaplayabilirsiniz. Kunduz sizlere hazırladığınız çözüm başına 0,5₺ kazanabileceğiniz bir gelir modeli sunar. Kaynak sınırı olmaksızın çok fazla sayıda soru tipini inceleme fırsatı!

Kunduz soru çözümü ücretli mi?

Standart üyelikte aylık ücret 69,99 TL, indirimli 49,99 TL olarak ücretlendiriliyor ve 100 soru hakkınız bulunuyor.