Federasyon passolig kartı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Federasyon passolig kartı ne kadar?
  2. Passolig e nasıl üye olunur?
  3. Passolig nasıl giriş yapılır?
  4. Fenerbahçe taraftar kartı kaç TL?
  5. Fenerbahçe kombinesi nasıl alınır?
  6. Süper Lig maçlarına nasıl girilir?
  7. Fenerbahçe taraftar kart ne işe yarar?
  8. Fenerbahçe taraftar kart ücretli mi?
  9. Samsun passolig nereden alınır?

Federasyon passolig kartı ne kadar?

2 Temmuz 2021 tarihi itibariyle E-Bilet Kullanım Süresi uzatma işlemlerinde uygulanacak fiyatlar; Fenerbahçe, TFF logolu Passolig Kart ve logosuz Passolig Kart için 67TL, Beşiktaş ve Galatasaray için 63TL , Trabzonspor için 51TL, Ankaragücü için 60TL, Bursaspor için 50TL, Ankara Keçiörengücü için 40 TL, Ankaraspor, ...

Passolig e nasıl üye olunur?

Passolig Karta Nasıl Başvururum?
  1. WEB'den veya CEP'ten.
  2. 2. www.passolig.com.tr'ye girin.
  3. Hemen Başvur'u tıklayın!
  4. Başvuru formunu doldurun.
  5. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazın.
  6. Kartınızı seçin.
  7. 7. Fotoğrafınızı yükleyin.
  8. 8. Ödemenizi gerçekleştirin.

Passolig nasıl giriş yapılır?

Kimlik numaranızı/müşteri numaranızı ve internet şubesi şifrenizi* giriniz. İnternet Şube şifrenizi girdikten sonra sistemde kayıtlı cep telefonunuza tek kullanımlık şifre iletilecektir. Tek kullanımlık şifreyi de ekrana girdikten sonra Passolig İnternet Şubesi'ne girebilirsiniz.

Fenerbahçe taraftar kartı kaç TL?

Fenerbahçe VakıfBank Gold kart aidatı 100 TL, üyelik yenileme ücreti 50 TL'dir. Gold karttan Platinum karta geçiş 250 TL'dir.

Fenerbahçe kombinesi nasıl alınır?

Kombine almak için Passolig Kartınızın başvurusunu tamamlayıp, ödemesini gerçekleştirmeniz yeterlidir. Passolig Kartınız tarafınıza teslim olmadan da Passo Mobil üzerinden kartınıza para yükleyebilir kombine alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Süper Lig maçlarına nasıl girilir?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Fenerbahçe taraftar kart ne işe yarar?

350 TL ve altındaki alışverişlerinizi, kartın temassız özelliği sayesinde hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Classic, Gold ve Platinum özelliklerinde sunulabilen kartın taraftar kart özelliği sayesinde Kulübün sağladığı öncelikli bilet alma, Fenerium'larda indirim, gibi ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçe taraftar kart ücretli mi?

(Rezervasyon şartı aranmakta olup, Fenerbahçe Spor Kulübü bu uygulamayı değiştirme, erteleme ya da iptal etme hakkına sahiptir.) Anlaşmalı üye işyerlerinde indirim imkânı. Özel kampanyalardan öncelikli yararlanma imkânı. ... Fenerbahçe VakıfBank Klasik kart aidatı 35 TL, üyelik yenileme ücreti 35 TL'dir.

Samsun passolig nereden alınır?

2.Sıra beklemek istemeyen ve Passolig'i olan taraftarlarımız biletlerini passo.com.tr sitesinden alabilir. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız kağıt biletlerini passo.com.tr sitesi üzerinden 7 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'a kadar satın alabilecektir.