Popstar Mehtap kimle kavga etti?

İçindekiler:

  1. Popstar Mehtap kimle kavga etti?
  2. Popstar mehtabı kim dövdü?
  3. Popstar Alaturkada Mehtap kaçıncı oldu?
  4. Pop Star Alaturka Hangi yıl?
  5. Mehtap hangi yarışmaya katıldı?
  6. Güldür güldür Mehtap kac yasinda?
  7. Popstar Alaturka ne zamandı?
  8. Popstar Selçuk kaç yılında birinci oldu?
  9. Popstar kaç yıl sürdü?
  10. Popstarda kimler vardı?
  11. Popstar Alaturka da kim birinci oldu?

Popstar Mehtap kimle kavga etti?

Bülent Ersoy Ve Popstar Mehtap İle Kavga: Birinci Olmanı İstemem - YouTube.

Popstar mehtabı kim dövdü?

Lerzan Mutlu'nun programına katılan Çatlak Şanzel Popstar Mehtapdövdüğünü itiraf etti. Şanzel açıklamasında "Ben namusumla şarkı söylüyorum. Benden dayak yedi. Zamanı gelince sebebini de açıklarım" dedi.

Popstar Alaturkada Mehtap kaçıncı oldu?

Yarışmanın sonunda, jüri üyelerinin değerlendirmeleri ve yarışmacılara gelen "sms" oyları ile yarışmacı Adnan üçüncü olurken, Birol ikinci ve Mehtap ise birinci oldu.

Pop Star Alaturka Hangi yıl?

Popstar Alaturka
KanalStar TV
Yayın tarihi - 21 Haziran 2013
DurumuSona erdi
Kronoloji
15 satır daha

Mehtap hangi yarışmaya katıldı?

Popstar yarışmasıyla tanınan şarkıcı Mehtap Yılmaz, TV8 ekranlarında yayınlanan Paylaş Benimle programına konuk oldu. Sunuculuğunu Gökhan Çınar'ın yaptığı programda, çocukluk yıllarından pavyona uzanan geçmişini anlatan Mehtap Yılmaz, itiraflarda bulundu.

Güldür güldür Mehtap kac yasinda?

Yılmazkaya, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 13 yaşından beri animatörlük yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin iki yıllık eğitimine devam etti. Burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Popstar Alaturka ne zamandı?

Popstar Alaturka
KanalStar TV
Yayın tarihi - 21 Haziran 2013
DurumuSona erdi
Kronoloji
15 satır daha

Popstar Selçuk kaç yılında birinci oldu?

sene 2004, aylardan da ağustos. o yıllarda her yaz olduğu gibi yine erdek'teyiz. bu selçuk'ta popstar'da 1.olmuş ve yeni patlamış. ben 16 yaşındayım, hatta istanbul'a dönünce üniversite sınavı için dershaneye başlıcam. bir yandan da ergenliğin sonları yaklaşıyor yavaş yavaş...

Popstar kaç yıl sürdü?

1. Popstar Türkiye - Türkstar. 2003'de başlayan Popstar Türkiye bir sene boyunca tüm ülkeyi ekran kilitlemişti. Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Ahmet San'ın jüri koltuğunda oturduğu Popstar'da büyük mücadele yaşanmış, Abidin birinci, Firdevs ikinci, Bayhan ise üçüncü olmuştu.

Popstarda kimler vardı?

Yarışma birincisi Abidin Özşahin, ikinci Firdevs Güneş, üçüncü ise Bayhan Gürhan olmuştur. Bu yarışma sonradan Türkstar adını almış, ardından Popstar Alaturka adıyla Arabesk-Pop Müzik starları yetiştiren bir yarışmaya dönüşmüştür.

Popstar Alaturka da kim birinci oldu?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın üstlendiği ve Jüri üyesi olarak; Gülben Ergen, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan ve Metin Akpınar bulunmaktadır. Hasret isimli yarışmacı 'de Popstar Alaturka'nın birincisi oldu ve 100.000 TL para ödülünü kazandı.