Spor Toto sonuçları ne zaman belli oluyor?

İçindekiler:

  1. Spor Toto sonuçları ne zaman belli oluyor?
  2. Spor Toto Ne iş yapar?
  3. Çılgın Sayısal Loto'da vergi var mı?
  4. Ikramiye gelir vergisine tabi mi?
  5. Spor Toto SK nerede?

Spor Toto sonuçları ne zaman belli oluyor?

1- Oynanılan oyunda ikramiye kazancının tespiti için Spor Toto Teşkilatı'nın oyun sonuçlarını yayınlaması gerekmektedir. Bu sonuçlandırma Spor Toto programında yer alan son müsabakanın bitiminden sonra, 24 saat içerisinde gerçekleşir.

Spor Toto Ne iş yapar?

a) Yurt içinde ve yurt dışında yapılan her türlü spor müsabakası üzerine yurt içinde ve yurt dışında spora dayalı bahis ve şans oyunları düzenlemek, denetim ve gözetimi altında düzenletmek, bunlara ilişkin her türlü izni vermek ve sözleşmeyi yapmak.

Çılgın Sayısal Loto'da vergi var mı?

Madde 20 — İkramiye ödemeleri hiçbir vergi, resim ve harca tabi olmadığından, herhangi bir kesinti yapılamaz. İkramiye ödemelerinde talihlilerden her ne ad altında olursa olsun nakdi veya ayni hiçbir menfaat sağlanamaz ve talihli yeniden oyun oynamaya zorlanamaz.

Ikramiye gelir vergisine tabi mi?

Bu hüküm ve açıklamalar çerçevesinde, İdareniz personeline 320 sayılı Kanun Hükmünde Kararname uyarınca ödenen ikramiye tutarlarının gelir vergisinden istisna olduğuna dair ilgili Kanun Hükmünde Kararname ve GVK.nunda herhangi bir hüküm yer almadığından ödenen ikramiye tutarları üzerinden gelir vergisi tevkifatı ...

Spor Toto SK nerede?

Kulüp bilgileri
Kulüp Adı:SPOR TOTO SPOR KULÜBÜ
Adresi:Ziyabey Cad. 1400. Sok. No:1 Balgat - ANKARA
Kulüp Başkanı:BÜNYAMİN BOZGEYİK
E-Posta:kaan.yasar@sportoto.gov.tr
Websitesi:
3 satır daha