2 yıllık bankacılık mezunları ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. 2 yıllık bankacılık mezunları ne iş yapar?
  2. Bankacılık ve Sigortacılık 4 yıllık mezunları ne iş yapar?
  3. Bankacılık ve sigortacılık nedir maaşı?
  4. Bankacılık ve Sigortacılık okuyanlar nerelerde çalışabilir?
  5. Bankacılık ve Sigortacılık okunur mu?
  6. Bankacılık 2 yıllık mı 4 yıllık mı?
  7. Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde hangi dersler var?
  8. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü DGS de hangi bölümleri tercih edebilir?
  9. AÖF Bankacılık ve Sigortacılık mezunları ne iş yapar?
  10. Bankacılık ve Sigortacılık KPSS Kaç puanla atanır?
  11. Bilgisayar teknolojisi ne kadar maaş alır?
  12. Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ne kadar maaş alır?
  13. Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ne iş yapar?

2 yıllık bankacılık mezunları ne iş yapar?

Çağrı Merkezi, Şube satış, Genel Müdürlükte asistanlık, banka gişe gibi birimler bankacılık mezunları için aslında biçilmiş kaftandır. 2 yıllık mezun alan bankalar bu bölümlere yerleştirdikleri, adayların kişisel başarılarını takip ederek, terfi olanakları dahilinde farklı pozisyonlara geçiş yapmalarına olanak ...

Bankacılık ve Sigortacılık 4 yıllık mezunları ne iş yapar?

Bankacılık ve sigortacılık bölümü, bankada çalışacak ve bankacılık işlemlerini profesyonel bir şekilde yürütecek elemanları yetiştirmeyi amaçlar. Bu bölümden mezun olan kişiler, sadece bankalarda değil pek çok finans kuruluşunda ve sigortacılık alanında da görev yapabilirler.

Bankacılık ve sigortacılık nedir maaşı?

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Maaşları Ne Kadar? KPSS ile devlet kurumlarına (banka veya diğer finans kurum ve kuruluşları) 3500-4000 lira dolaylarında maaş alırken; bu oran özel sektörde daha aşağılara çekilebileceği gibi, bölüm mezunlarının devlet memurlarına kıyasla daha yüksek maaş alması da mümkündür.

Bankacılık ve Sigortacılık okuyanlar nerelerde çalışabilir?

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi önderliğinde hazırlanan UNI-VERİ raporuna göre bankacılık ve sigortacılık mezunlarının %35.

Bankacılık ve Sigortacılık okunur mu?

Bölüm, ülkemizin birçok devlet üniversitesinde okutulmaktadır. ... Bölümün eğitim süresi 2 yıldır. 2 Yıllık Bankacılık ve sigortacılık bölümü taban puanları düşük olduğu için ve birçok üniversitede bu bölüm okutulduğu için en çok tercih edilen önlisans programlarından birisidir.

Bankacılık 2 yıllık mı 4 yıllık mı?

Bankacılık ve Sigortacılık, ülkemizde 4 yıllık lisans ve 2 yıllık ön lisans programları halinde özel üniversiteler ve devlet üniversiteleri tarafından eğitimi verilen bir alandır. ... Bu nedenle bölümün eğitim imkanları oldukça gelişmiştir.

Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde hangi dersler var?

Temel Bankacılık, Sigortacılığa Giriş, Muhasebe, Temel Hukuk, Finansal Matematik, Kredi Yönetimi, Portföy Yönetimi, Türk Vergi Sistemi, Genel Muhasebe, Bankacılık Ürün ve Hizmetleri, Müşteri İlişkileri ve İletişimi, Mal Analiz, Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sigortası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk ...

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü DGS de hangi bölümleri tercih edebilir?

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Dikey Geçiş Bölümleri ve ya Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü DGS Geçiş Bölümleri şunlardır:

  • Aktüerya.
  • Aktüerya Bilimleri.
  • Aktüerya ve Risk Yönetimi.
  • Bankacılık.
  • Bankacılık ve Finans.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Ekonometri.
  • Ekonomi.

AÖF Bankacılık ve Sigortacılık mezunları ne iş yapar?

Bankacılık ve Sigortacılık bölümü mezunlarının iş olanakları ile ilgili olarak, AÖF resmi sitesinde: “Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans Programı mezunları, kamu ve özel sektöre ait bankalarda, finans kuruluşlarında, muhasebe şirketlerinde, değişik sektörlerin muhasebe servislerinde, bilgi işlem merkezlerinde ...

Bankacılık ve Sigortacılık KPSS Kaç puanla atanır?

BANKACILIK VE SİGORTACILIK KPSS TABAN PUANI
Kadro KoduMinPuanMaxPuan
311762580,79383,605
311761980,74883,590
311762179,04581,148
311761580,89882,512

Bilgisayar teknolojisi ne kadar maaş alır?

Bilgisayar Teknolojisi Bölümü Maaşları Ne Kadar? 2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi maaşı kamu kurumları için 3500 lira kadardır. Özel sektörde ise asgari ücretle çalışanları da vardır, kamuda verilen maaştan daha fazlasını alan da.

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ne kadar maaş alır?

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Maaşları Ne Kadar. ... Devlet kurumlarında çalışan Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri mezunu maaşı 3000-3500 lira civarında iken özel sektör için Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri maaşları asgari ücret ile 2500-3000 lira arasında değişmektedir.

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ne iş yapar?

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü; bilim, teknoloji, ekonomi ve yönetim problemlerini ele almak için süreç ve nesnelerin matematiksel modellerinin, matematiksel tekniklerin, yazılım ve araçların geliştirilmesi ve uygulanması alanında uzmanları eğitmeyi amaçlamaktadır.