Bursa merkezde ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Bursa merkezde ne yapılır?
  2. Gölyazıya otobüsle nasıl gidilir?
  3. Cumalıkazık a nasıl gidilir?
  4. Mudanya nasıl gidilir?
  5. Mudanya otobüsü nereden kalkıyor?
  6. Bursa Metro ile Mudanya'ya Nasıl Gidilir?
  7. Mudanya Devlet Hastanesi nasıl gidilir?

Bursa merkezde ne yapılır?

Gezilecek Yerler

  • Koza Han.
  • Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi.
  • Karagöz Müzesi.
  • Soğanlı Botanik Parkı
  • Bursa Ulu Cami.
  • Yeşil Cami.
  • Yeşil Türbe.
  • Muradiye Külliyesi.

Gölyazıya otobüsle nasıl gidilir?

Otobüs ile: Bursa'nın ulaşım firması olan Burulaş'ın sitesinden 5-G hattının seferlerine bakabilir, sizin için hangi saatlerin uygun olduğunu karar verdikten sonra Bursa merkezde bulunan Küçük Sanayii istasyonuna gelip buradan da 5-G hattı ile 1 saatlik bir yolculuk ile Gölyazı merkeze kadar ulaşabilirsiniz.

Cumalıkazık a nasıl gidilir?

Cumalıkızık Köyü Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı eski bir Osmanlı köyüdür. Şehir Merkezi'nden Heykel'den Şehreküstü metro istasyonundan metroya binerek Cumalıkızık (Değirmenönü) durağında indikten sonra Cumalıkızık dolmuşlarına binerek Cumalıkızık Köyü'ne ulaşabilirsiniz.

Mudanya nasıl gidilir?

Mudanya'ya İstanbul'dan en kolay ulaşım yolu deniz otobüsü iledir. Eminönü İskelesi'nden her gün karşılıklı olarak seferlerin düzenlendiği BUDO (Bursa Şehirlerarası Deniz Otobüsü) ile ortalama 1,5 saatte Mudanya'ya ulaşabilirsiniz. BUDO Mudanya İskelesi'ne yanaşmaktadır.

Mudanya otobüsü nereden kalkıyor?

Bursa kent içinde bulunuyorsanız herhangi bir BursaRay istasyonu'ndan "Emek" yazılı raylı sistemle Mudanya Minibüslerinin kalktığı Organize Sanayi İstasyonuna ve trenden inmeyip devam ettiğinizde 1M numaralı Sarı renkli belediye otobüslerinin kalktığı EMEK Belediye Otobüs durağına ulaşacaksınız.

Bursa Metro ile Mudanya'ya Nasıl Gidilir?

Mudanya Bursa'nın sahil şeridinde bulunan ilçelerinden biridir. Heykel'den Şehreküstü metro istasyonundan metro ile Emek istasyonunda inerek 1/M otobüs hattına aktarma yaparak Mudanya'ya ulaşabilirsiniz.

Mudanya Devlet Hastanesi nasıl gidilir?

Mudanya Devlet hastanesine Nasıl Gidilir ? Mudanya Devlet Hastanesine gitmek için Bursa şehrinde en yakın Bursaray metro istasyonuna gidip Büyük Organize istikametine giden Bursaray vagonlarına binilmelidir.Son duraktan ise Mudanya otobüsleri kalkmaktadır.