İŞKUR çalışma süresi kaç ay 2020?

İçindekiler:

  1. İŞKUR çalışma süresi kaç ay 2020?
  2. Işkur personeli kaç ay çalışacak?
  3. Işkur çalışma süresi kaç gün?
  4. İŞKUR maaşları hangi gün yatar 2020?
  5. A101 işkur maaşları nereye yatıyor?

İŞKUR çalışma süresi kaç ay 2020?

9 ay süreli uygulanacak program kapsamında temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerini gerçekleştirmek üzere 6.000 kişilik kontenjan, okul sayıları, ikili eğitim durumları, pansiyon sayıları, ilçenin demografik yapısı gibi hususlar göz önünde bulundurularak ilçelerimize dağıtıldı.

Işkur personeli kaç ay çalışacak?

TYP'den programa başlandığı tarihten itibaren bir sene içinde en fazla 9 ay süreyle yararlanma imkânı bulunmaktadır. Ancak, 9 ay bittikten sonra 3 ay bekleyerek yeni bir programdan faydalanılabilmektedir.

Işkur çalışma süresi kaç gün?

4857 sayılı İş Kanununun 63'üncü maddesi uyarınca çalışma süresi haftada en çok 45 saattir. Bu bakımdan işyerinde çalışma süresinin 1/3 oranında azaltılmasından bahsedebilmek için işyerinde çalışma süresinin haftalık 30 saat veya aşağısında olması gerekmektedir.

İŞKUR maaşları hangi gün yatar 2020?

İŞSİZLİK MAAŞI NE ZAMAN YATACAK? İşsizlik maaşları her ayın 5'inde hesaplara yatırılıyor. Eğer İşsizlik maaşının yatacağı tarih yani ayın 5'i hafta sonuna denk geliyorsa sonraki ilk iş gününde hesaplara geçiyor.

A101 işkur maaşları nereye yatıyor?

Bu ödemeler ay sonu evraklarının İşkur' a zamanında iletilmesi ile ilgili olarak ayın 10' u ve 20' si arasında Halkbank'ta kursiyerler adına açılmış olan hesaplara yatırılmaktadır. Kursiyerler maaş ödemelerini kimlik belgeleri ile Halkbank şubesine giderek çekebilmektedirler.