Uludağ Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Uludağ Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl oluyor?
  2. Uludağ Üniversitesi UKEY nasıl kullanılır?
  3. Uludağ Üniversitesi Otomasyon kayıt nasıl yapılır?
  4. Uludağ Üniversitesi derse nasıl girilir?
  5. Uludağ Üniversitesi online eğitim nasıl girilir?
  6. Uludağ Üniversitesi online sınavlar nasıl olacak?
  7. UKEY nasıl giriş yapılır?
  8. Uludağ Üniversitesi E Sınav Nasıl Yapılır?
  9. Öğrenci Otomasyonu ne?
  10. Uludağ Üniversitesi geçme notu kaç?
  11. UKEY ne işe yarar?
  12. Uludağ Üniversitesi sınavlar nasıl olacak?
  13. Öğrenci Otomasyonu ne işe yarar?
  14. Web otomasyon ne demek?
  15. Uludağ Üniversitesi toplam kaç kredi ile mezun olunur?
  16. Mezun olmak için kaç kredi gerekiyor Uludağ Üniversitesi?

Uludağ Üniversitesi Uzaktan eğitim nasıl oluyor?

Online eğitim süresince dersler GOOGLE MEET üzerinden canlı olarak yürütülecektir. Dersin öğretim üyesi kendi takviminde tanımladığı derse ilişkin her hafta sizlere otomatik olarak ders başlamadan 10-15 dakika önce gönderilecek linke tıklayıp, canlı derse katılabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi UKEY nasıl kullanılır?

Adım: Bursa Uludağ Üniversitesi ana sayfasına giriş yapınız. 2. Adım: Sol üst köşedeki öğrenci menü listesinden UKEY bağlantısına tıklayınız. 3. Adım: UKEY ana sayfasında öğrenci otomasyonunda kullandığınız kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve şifrenizi girip, öğrenci kısmını işaretleyerek sisteme giriş yapınız.

Uludağ Üniversitesi Otomasyon kayıt nasıl yapılır?

* İnternet Explorer tarayıcısı kullanılarak www.uludag.edu.tr adresinden “Öğrenci Otomasyonu” üzerinden Akademik Personel ve Öğrenci Olarak Giriş İçin Tıklayınız” bölümünden giriş yapabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi derse nasıl girilir?

Online Eğitim için Neler Gerekli? Öğrenci Mail Adresi: Tüm öğrencilerimiz derslere katılım için öğrenci numaralarından oluşan @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresleri ile otomasyon sistemine ve UKEY'e giriş yaparak durumlarını aktif hale getirmelidirler.

Uludağ Üniversitesi online eğitim nasıl girilir?

Online Eğitim için Neler Gerekli? Öğrenci Mail Adresi: Tüm öğrencilerimiz derslere katılım için öğrenci numaralarından oluşan @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresleri ile otomasyon sistemine ve UKEY'e giriş yaparak durumlarını aktif hale getirmelidirler. Öğrenci Mail Hesapları Kullanım Bilgileri İçin Tıklayınız.

Uludağ Üniversitesi online sınavlar nasıl olacak?

Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosunun tarih ve 2021-04/6 sayılı Kararı gereği tüm sınavlar UKEY üzerinden e-Sınav olarak uzaktan (online) olarak yapılacaktır.

UKEY nasıl giriş yapılır?

1 SİSTEME GİRİŞ UKEY sistemine http://ukey.uludag.edu.tr adresinden ulaşılır.

Uludağ Üniversitesi E Sınav Nasıl Yapılır?

E-Sınav. Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosunun tarih ve 2021-04/6 sayılı Kararı gereği tüm sınavlar UKEY üzerinden e-Sınav olarak uzaktan (online) olarak yapılacaktır.

Öğrenci Otomasyonu ne?

Okul Otomasyon Sistemi, okul içerisinde kullanılan bütün programları tek çatı altında toplayan, esnek ve işlevsel bir eğitim yazılımıdır. ... Muhasebeden, öğrenci işlerine; okul içi iletişimden ölçme-değerlendirmeye kadar tüm yazılımları tümleşik şekilde yönetmeyi sağlar.

Uludağ Üniversitesi geçme notu kaç?

Daha önce 40 olan başarı notu alt sınırı 50 olarak belirlenmiştir. Yani öğrencinin dersi geçebilmesi için vize ve final not ortalamasının (ham notu) en az 50 olması gerekmektedir. Madde 1'deki şekliyle hesaplanan ham not 50 ve üstü olmalıdır. Yarıyıl Sonu Sınavında alt limit 40 puana çıkarılmıştır.

UKEY ne işe yarar?

Uludağ Üniversitesi Kurumsal Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri Yönetişim Sistemi (UKEY) UKEY, öğrencilerin sisteme aktarılması, ders planlarının, materyallerinin ve uygulamalarının hazırlanması ve öğrenciye sunulması/iletilmesi, öğrenci performansının takip edilmesi, öğrencilerle ve öğrencilerin birbiriyle iletişim ...

Uludağ Üniversitesi sınavlar nasıl olacak?

Sınavlar nasıl olacak? - Sınavların biçimi ders sorumlusu tarafından belirlenmektedir. Eğer sınav çevrimiçi yapılacaksa UKEY sistemi üzerinden verilen soruları belli süre zarfında cevaplayarak gerçekleşiyor. Test veya klasik olması da ders sorumlusu tarafından belirlenmekte.

Öğrenci Otomasyonu ne işe yarar?

Öğrenci İşleri Otomasyon sistemleri ile üniversite öğrencilerine ilişkin ders bilgileri, not sistemleri, ders kayıt işlemleri, akademisyen veri giriş gibi pek çok bilgi sistem üzerinde yapılandırılmaktadır. ... Kayıt yenileme, dersekleme-çıkarma işlemleri öğrenci otomasyon sistemi aracılığıyla yapılmaktadır.

Web otomasyon ne demek?

Otomasyonlar insan ya da bir makinenin başka bir makine ile ilişkilendirilip bir sonuç veren sonuçun yönetilmesini sağlyan sistemlerdir. ... Otomasyonun internet üzerinde çalışıyor olması internet erişimin olduğu herhangi bir yerde kurulum gerektirmeden sisteme ulaşılabilmesini sağlar.

Uludağ Üniversitesi toplam kaç kredi ile mezun olunur?

MADDE 37 – (1) Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik; lisans programında en az 240 AKTS kredilik; Diş Hekimliği Fakültesi ile Veteriner Fakültesinde en az 300 AKTS kredilik; Tıp Fakültesinde ise en az 360 AKTS kredilik dersi başarıyla tamamlayan, GANO'su en az 2.00 olan ve programa ait alması ...

Mezun olmak için kaç kredi gerekiyor Uludağ Üniversitesi?

GANO'su en az 2.00 olan ve programa ait alması gereken tüm derslerin yükümlülüklerini yerine getiren en az 240 AKTS krediye sahip öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans diploması, diploma eki ve not durum belgesi (transkript) verilir.