Bikini bölgesine jilet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bikini bölgesine jilet nasıl yapılır?
  2. Bikini bölgesini ne ile alabilirim?
  3. Kıllar acısız nasıl alınır?
  4. Jilet ne yöne yapılır?
  5. Eski zamanlarda kadınlar tüylerini nasıl alırdı?
  6. Jilet ile kalınlaşan kıllar nasıl incelir?
  7. Kalınlaşan kıllar nasıl inceltilir?

Bikini bölgesine jilet nasıl yapılır?

Bıçakların cilde olabilecek en yakın teması sağlaması için cildi gerin. Dokunuşlarınızı hafif ve nazik tutarak tüyün uzama yönüne doğru tıraş olmaya başlayın. Ardından daha fazla tıraş jeli uygulayın ve tüyün uzama yönünün tersine tıraş olun. Buradaki cilt hassas olduğundan mümkün olduğunca az dokunuşla işi bitirin.

Bikini bölgesini ne ile alabilirim?

Bikini bölgesi temizliği klasik yöntemlerden ağda, tıraş bıçağı veya cımbızla yapılabileceği gibi modern teknolojileri kullanan alternatifler de mevcuttur. Lazer uygulamalarıyla epilasyon merkezlerinde ya da kişisel IPL cihazlarını kullanarak kendi evinizin rahatlığında istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz.

Kıllar acısız nasıl alınır?

En ağrılıdan acısıza tüy alma yöntemleri
  1. Ağda. Nesillerdir kullanılan ve istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen ağda acısıyla meşhurdur. ...
  2. Epilatör. Ağda gibi tüyleri kökünden alan bir yöntem olan epilatör hızlı ve uzun süreli etki isteyenler tarafından tercih edilir. ...
  3. Cımbız. ...
  4. Lazer. ...
  5. Tıraş

Jilet ne yöne yapılır?

Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. Koltuk altlar, her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.

Eski zamanlarda kadınlar tüylerini nasıl alırdı?

Antik Mısır. Mısırlılar pek çok güzellik riüelinin öncüsü olarak biliniyor. Ama onlar en çok zamanlarını tüylerinden kurtulmaya harcadılar. Mısırlı kadınlar vücutlarındaki tüm kılları denizkabuklarından yapılma ustura, poza taşı ve balmumu ile şekerden yapılan ağdalarla aldılar.

Jilet ile kalınlaşan kıllar nasıl incelir?

1 tatlı kaşığı tuz ve 1 limonun suyunu karıştırmanız yeterli olur. Öncelikle kurtulmak istediğiniz tüyleri köklerinden (ağda ya da benzeri yöntemlerle) alın. Ardından bir parça pamuğu hazırladığınız limon kürüne batırıp kıllardan arındırdığınız yerlere sürün. Böylece tuz ve limon suyu kıl köklerine kadar erişir.

Kalınlaşan kıllar nasıl inceltilir?

Lazer epilasyonun temel prensibi budur. Bu prensipten yola çıkarak ortalama 8 seans yerine, 3-4 seans lazer epilasyon yaptırarak tüylerinizi inceltebilirsiniz. Ortalama 3-4 seans sonra jiletin kalınlaştırdığı tüylerde incelme sağlamış olursunuz. Buz Lazer, tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir.