Güldür güldür bilet fiyatları kaç para?

İçindekiler:

  1. Güldür güldür bilet fiyatları kaç para?
  2. Çok Güzel Hareketler bileti kaç lira?
  3. Çok Güzel Hareketler yeri nerede?
  4. Güldür güldür yeni bölümü ne zaman?
  5. Güldür Güldür BKM mi?
  6. Çok Güzel Hareketler hangi kanalda oynuyor?

Güldür güldür bilet fiyatları kaç para?

Güldür Güldür Show bilet fiyatları 2021 yılında değişte yani zamlandı. Buna göre tam bilet 215 TL olurken, öğrenci bileti ise 135 TL olarak belirlendi. Canlı izlemek isteyen izleyiciler için çekimler yani gösteri genellikle televizyon yayınından 4-5 gün önce düzenleniyor.

Çok Güzel Hareketler bileti kaç lira?

Çok Güzel Hareketler 2020 bilet fiyatları şöyle: - Çok Güzel Hareketler tam bilet fiyatı 98.00 TL. - Çok Güzel Hareketler öğrenci bileti fiyatı 68.00 TL.

Çok Güzel Hareketler yeri nerede?

Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler 2, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sizlerle. - Televizyon program çekimi yapılacağından etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

Güldür güldür yeni bölümü ne zaman?

Güldür Güldür Show artık haftanın iki günü ekranda olacak. Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle cuma ve cumartesi akşamları saat 20.00'de Show TV'de olacak.

Güldür Güldür BKM mi?

Kahkahanın efendileri 15 Eylül'de BKM'de! Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışı ile yeni yaklaşımlar ve çözümleri ile kahkahanın adresi olmaya devam ediyor.

Çok Güzel Hareketler hangi kanalda oynuyor?

4 sezondan oluşan program 26 Haziran 2011 tarihinde yayımlanan 89. bölümü ile final yaparak sona erdi. Program, Çok Güzel Hareketler 2 ismiyle ve farklı kadroyla tarihinde Kanal D'de tekrar yayınlanmaya başlamıştır.